Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη

Τετραήμερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην 124 ΠΒΕ για τον εορτασμό
του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την  Πέμπτη 6 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την 9 Νοεμβρίου.



Συγκεκριμένα 
ανήμερα της εορτής 8 Νοεμβρίου θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο χώρο της 124 ΠΒΕ και θα αναγνωσθεί η Ημερήσια Διαταγή του  Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Στο χώρο της 124 ΠΒΕ θα λειτουργήσει στατική έκθεση για το κοινό από την Πέμπτη ως και την Κυριακή  από 09:00 έως 17:00 εκτός του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου, όπου οι ώρες κοινού ορίζονται από τις 12:30 μ.μ. (μετά το πέρας της Δοξολογίας) έως τις 17:00 μ.μ.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ. - 12:15 μ.μ. θα διεξαχθεί μία πτήση επίδειξης από την ομάδα «Δαίδαλος» της 120 ΠΕΑ, με αεροσκάφος Τ-6Α.
Επίσης, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην Τοπική Κοινότητα Γεωργιτσίου Λακωνίας στις 9:30 π.μ.

Για ομαδικές επισκέψεις  σχολείων , συλλόγων, σωματείων κλπ., πρέπει να ενημερώνεται έγκαιρα η Μονάδα , τουλάχιστον από την προηγούμενη ημέρα , για τον αριθμό των επισκεπτών, τα στοιχεία των υπευθύνων συνοδών και τα μέσα μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog