Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Έκπτωση 15% στους Τρίτεκνους από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο σύλλογος τριτέκνων Τρίπολης και όμορων δήμων που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Καμπούρο Κωνσταντίνο και ο σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης Ο Αρκάς που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και τον ταμεία συναντήθηκαν με την πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Γεωργία Κυριακούλη με αίτημα την έκπτωση εισιτηρίων στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας και μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΚΤΕΛ , θα υπάρχει έκπτωση 15% στις τιμές των εισιτήριων για τους τρίτεκνους με την προϋπόθεση να αυξηθεί η μείωση εάν υπάρχει συνεχής και αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων από τα μέλη.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ για τη συνεργασία όπως επίσης ευχαριστούμε το γραφείο του βουλευτή κύριου Λυκουρέντζου και την συνεργασία του περιφερειάρχη κύριου Τατούλη.

Ευελπιστούμε πως οι τρίτεκνες οικογένειες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην έκπτωση θα πρέπει να είναι ενήμεροι οικονομικά στους συλλόγους τους, θα αναγνωρίζεται η ταυτότητα μέλους τους και η έκπτωση θα ξεκινήσει από την 01-01-2015.

Εκ του Δ.Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog