Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δήμαρχος Ναυπλιέων: ―γιατί θέλω "Ναυπλιώτη" τον Σαμαρά―

Τους λόγους για τους οποίους προτάθηκε να γίνει επίτιμος δημότης Ναυπλίου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναλύει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.




Η πρόταση ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Πιθανότερη ημερομηνία ανακήρυξης του Πρωθυπουργού σε επίτιμο δημότη
είναι η Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:



1 σχόλιο:

  1. Γλύψε γλύψε όλο και κάτι θα πάρουμε σκέφτηκε προφανώς ο Δήμαρχος.
    Καλά από τα φανατικά Πασόκια δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό, μια ζωή έτσι πορεύονταν με μότο "το παν είναι το δικό μας συμφέρον και θα το εξυπηρετήσουμε με ΚΑΘΕ τρόπο". Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα και ο Μπούκουρας της Χ.Α που τόσα χρόνια που έρεε το παραδάκι ήταν φανατικός αφισοκολλητής του Ανδρέα (δικές του δηλώσεις στην βουλή), με την κρίση "θυμήθηκε" την πατρίδα και είπε να το παίξει φανατικός υπερπατριώτης με την Χ.Α και όταν τον μπουζούριασαν και το έβαλαν στην ψειρού βγήκε να κλαφτεί σαν κοριτσάκι και να μας πει πως δεν είναι φασίστας, σοσιαλιστής είναι ο άνθρωπος. Τέτοια γλοιώδη υποκείμενα που στο ένα χέρι κρατούσαν την σημαία του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη για να βολέψουν την πάρτη τους έκαναν συμφωνίες και με τον διάολο και κινούνταν υπογείως υπάρχουν ένα σορό.
    Πασόκος και ο Κωστούρος με μακρά συμμετοχή σε συνδυασμό καρανεοδημοκράτη Δημάρχου!!! Απόφοιτος και αυτός σχολής της Ρουμανίας και λιβανιστήρι σήμερα των Σαχλαμαροβενιζέλων, ρε ποιον μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει, να δεις πώς τον λένε Οδυσσέα;
    Αυτά μόνο στην Ελλάδα, σε οποιαδήποτε άλλη νορμάλ χώρα της δύσης βγει Δήμαρχος να πλέξει το εγκώμιο της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης έχει χάσει αυτομάτως την στήριξη και την εμπιστοσύνη του 80% των δημοτών του.
    Εδώ ζήτω η σαπιοκομματοκρατία σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς και αναρωτιόμαστε ακόμη γιατί έχουμε πιάσει πάτο και δεν ξεκολλάμε από εκεί.
    Να τον χαίρονται και αυτόν οι ψηφοφόροι του. Τέτοιοι είναι και οι ίδιοι, αυτοί τους αξίζουν. Δεν πιστεύω να υπάρχει Ναυπλιώτης που διαμαρτύρεται για τον ΕΝΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog