Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

" Παραίτηση " Στύλιου ΜΜΕ και Αισώπιοι Μύθοι....

 Αισώπιοι Μύθοι και τα παραμύθια των ΜΜΕ



> Από τους μύθους του Αισώπου:
> {Το κουνούπι πήγε και κάθισε πάνω στο κέρατο του ταύρου τάχα για να του γίνει βάρος.
> Αλλά επειδή εκείνος δεν αντέδρασε καθόλου,το κουνούπι χοροπήδησε για να τον "εξαντλήσει" εντελώς και του είπε: " Αν δεν αντέχεις άλλο, πες μου  να σε απαλλάξω από το βάρος".
> Και ο ταύρος απαντά:" Ούτε πότε ήρθες κατάλαβα, ούτε πότε θα φύγεις !"}
> Θα μου πείτε γιατί αναφέρουμε τον μύθο του Αισώπου και ποιά σχέση μπορεί να έχει με το σήμερα; Η απάντηση είναι απλή :  Γ. Στύλιος υφυπουργός παιδείας. Φανταζόμαστε ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να μην ενημερώθηκε για το "φλέγον" αυτό θέμα.
> Γ. Στύλιος λοιπόν,το ....."κουνούπι" του Σαμαρά που έφυγε (αφού προηγουμένως είχε καθίσει πάνω στα "κέρατά μας") και που κανείς μας δεν το είχε πάρει χαμπάρι, όταν είχε......... έρθει.
> Παρ'ολα αυτά χάλασε ο κόσμος στην ειδησεογραφία των ΜΜΕ με αφορμή την παραίτηση .......Στύλιου !!

> Ιδού μερικά:
> "Πρόσβαλε βάναυσα ο Στύλιος την βουλευτίνα του ΚΚΕ Λ.Κανέλη !"
> "Αήθης επίθεση σε βάρος βουλευτίνας του ΚΚΕ ! " " Απαράδεκτη συμπεριφορά του υφυπουργού Στύλιου σε βάρος γυναίκας βουλευτού"
> Έγινε πάταγος ,βούιξαν  οι τηλεοπτικές και ερτζιανές ρούγες από την παραίτηση ενός υφυπουργού  τον οποίο δεν ήξερε ούτε η ......μάνα του !
> Και τότε αρχίσαμε όλοι να αναρωτιόμαστε.
> Ποιός είναι ο Στύλιος βρε παιδιά ; Πού ήταν χωμένος τόσον καιρό; Γιατί δεν  είχαμε πάρει είδηση ότι ήταν εδώ;
> Κάποιοι μάλιστα συναισθηματικοί ένοιωσαν και μιά μικρή ενοχή για την άγνοια της παρουσίας του προσώπου του ....Στύλιου !
> Παρ'όλα αυτά τα κανάλια "μας"( τα χάλια μας) συνέχισαν επί δύο εικοσιτετράωρα να μεταδίδουν και να ξανά μεταδίδουν και να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την είδηση και μάλιστα ιεραρχώντας την ανάμεσα στις δύο- τρεις πρώτες ειδήσεις των δελτίων.
> Ο Στύλιος ήταν τόσο παρών στα δελτία των 8 ,όσο απών ήταν κατά τη διάρκεια της υφυπουργίας του !

> Τι και αν τα ίδια εικοσιτετράωρα υπήρχαν σοβαρές ειδήσεις ! Αυτοί το βιολί τους ! Στύλιος και......Άγιος ο θεός!
> Τι και αν οι Τούρκοι τις ίδιες ώρες έκαναν κρουαζιέρα στα χωρικά μας ύδατα ! Τι και αν ο "κουμπάρος" Ερτογάν,τις ίδιες ώρες μας υπενθύμιζε με το "Barbaros" και τα πολεμικά πλοία το καζάν-καζάν του φυσικού αερίου και των υδρογονανθράκων  της ΑΟΖ ;
> Τίποτα απ'όλα αυτά δεν ήταν ικανό να επισκιάσει τον Στύλιο.

> Στη συνέχεια πήραν τη "σκυτάλη" του Στύλιου τα κόμματα του "δημοκρατικού" τόξου. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων σε μία προσπάθεια να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον για το ποιός θα κυκλοφορήσει την πλέον ....καταδικαστική εναντίον του Στύλιου !
> Τον λύκο τον κουρεύανε κι'αυτός τους έλεγε: " αφήστε με γιατί θα μου ...φύγουν τα πρόβατα !"
> Διαβάζει ο ταλαίπωρος Έλληνας τις ανακοινώσεις των Πασόκων των Συριζαίων των Δημαραίων και των ΚΚΕδων και αναφωνεί: " ΕΛΕΟΣ !! "

> Εμείς από την στήλη αυτή μη θέλοντας να συνεχίσουμε την αναπαραγωγή της αηδίας των ΜΜΕ,σταματάμε εδώ το παρόν άρθρο, παραθέτοντας μόνο ένα μικρό δάνειο, από το ποίημα του ποιητή που ταιριάζει στην περίπτωση ......Στύλιου και που με λίγες λέξεις, τα λέει όλα !
> Ιδού : " Ω θρήνοι για το τίποτα και για το κάτι μύρια,
>         Ξεφωνητά των άμυαλων ,των όχλων πανηγύρια
>         κι'από του καντηλιού το φως, ίσκιοι γιγαντωμένοι "

> Νικόλαος Η. Σκαντζός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog