Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αίρεται η χθεσινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Αρκαδία


Αίρεται η χθεσινή απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και επιτρέπεται η κυκλοφορία αυτών, μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, αίρεται η χθεσινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας και ορίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων αυτών, θα πραγματοποιείται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει προσωρινό χαρακτήρα και τέθηκε σε ισχύ σήμερα (31.12.2014)  και από ώρα 09.00’ μέχρι νεωτέρας. 



________________________________________________________________________


Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση-παγετός), απαγορεύεται η κυκλοφορία των πάσης φύσεως φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων ως κατωτέρω:

•    Στο οδικό δίκτυο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.
•    Στο Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Καλαμάτας.
•    Στο Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Πύργου.
•    Στο Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Σπάρτης.
•    Στο Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Άργους.
•    Στο Παλαιό Εθνικό οδικό δίκτυο Τρίπολης – Λεβιδίου - Κανδήλας.

Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει προσωρινό χαρακτήρα και τίθενται σε ισχύ σήμερα (30.12.2014)  και από ώρα 16.00’ μέχρι νεωτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog