Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ξήλωσε Διευθύντρια η Δούρου

Μετά από την αποκάλυψη του www.airetos.gr για την υπέρογκη αύξηση στις δαπάνες αποκατάστασης για ένα εκκλησάκι στη Δυτική Αττική μέσα από την τροποποίηση του Προϋπολογισμού ενημερωθήκαμε για την άμεση αντίδραση της ηγεσίας της Περιφέρειας Αττικής.

Απόφαση της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ήταν η αύξηση, από 15 χιλιάδες σε 253 χιλιάδες, του κόστους της αποκατάστασης μίας μικρής εκκλησίας (Άγιος Ιωάννης) στην περιοχή Ψάθα, του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, στην Περιφέρεια Αττικής.
Μετά από την ανακάλυψη του γεγονότος, άκρως προκλητικού, και μάλιστα για τις σημερινές δύσκολες, οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες, η αντίδραση της Περιφερειακής Αρχής                                                                    ήταν άμεση.
Η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού μετακινήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 14 – την επόμενη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Φαινομενικά άσχετο αλλά για τους γνωρίζοντες, η προκλητική υπόθεση βάρυνε καθοριστικά στη μετακίνηση αυτή…



Πηγή:
- www.airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog