Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Πανελλαδικό "ντου" της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τυχερών παιγνίων





"Βγάλτε από μέσα σας το παιδί" λένε,
ειδικά για την εποχή των γιορτών...
ωστόσο κάποιοι ενήλικες το παράκαναν με τα παιχνίδια!




Πανελλαδικό "ντου" έκανε η ΕΛΑΣ με αποστολές κατά παιγνίων και δείτε αναλυτικά τι έχει να μας αναφέρει:



Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Περί παιγνίων: Σύλληψη (8) δραστών

21-12-2014/01:10
Αμύνταιο

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ιδιοκτησίας του, επέτρεπε τη διεξαγωγή τυχερού παιγνίου, σε (7) θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Κατασχέθηκαν (313) μάρκες και (2) τράπουλες.



Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ

Περί παιγνίων: Σύλληψη (8) δραστών.

21-12-2014/04:00
Ταξιάρχες

Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ιδιοκτησίας του, το οποίο στερείται αδείας ιδρύσεως και λειτουργίας της αρμόδιας αρχής, κατελήφθη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο να επιτρέπει και να συμμετέχει στη διενέργεια του τυχερού παιγνίου ‘’ΠΟΚΑ’’, με ακόμη (7) ημεδαπούς θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Κατασχέθηκε το  χρηματικό ποσό των (980) €.




Δ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Περί παιγνίων: Σύλληψη (9) δραστών.

21-12-2014/00:30
Ηράκλειο 

Συνελήφθη ημεδαπή, γιατί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ιδιοκτησίας της, επέτρεπε τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου ‘’POKER’’, σε  (8) ημεδαπούς θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (2.240) €,   (567) μάρκες και (2) τράπουλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog