Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Το Κύπελλο Επιλέκτων Άρσης Βαρών 2015 στη Μεγαλόπολη - Η Συνέντευξη & ο Φακός (εικόνες & βίντεο)


Τεράστια επιτυχία χαρακτηρίζει το sportsland.gr το Πανελλήνιο Κύπελλο Επιλέκτων Αθλητών και Αθλητριών που διεξήχθη στη Μεγαλόπολη. Και δε σταματά εκεί, αλλά χαρακτηρίζει "άψογη" τη  "διοργάνωση, που ο κόσμος της περιοχής αγκάλιασε και γέμισε το Δημοτικό Στάδιο" Δεν παραλείπει να αναφερθεί και στους αθλητές σαφώς:  "οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες προσέφεραν σπουδαίο θέαμα."

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών τιτλοφορεί το θέμα:
Οι Άτλαντες στη Μεγαλόπολη
και μας δίνει τα εξής επίσημα αποτελέσματα:

Στους άνδρες  ο Αντώνης Μαρτασίδης (Ηρακλής Καβάλας κατηγορία 85 κιλών) ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Σήκωσε 340 κιλά στο σύνολο (150 στο αρασέ και 190 στο ζετέ) και με τους υπολογισμούς της βαθμολογίας sinclair (σ.σ. αντιστοιχία επίδοσης σε σχέση με το Παγκόσμιο ρεκόρ) πήρε 406,79 βαθμούς. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Τάσος Τριανταφύλλου (ΠΑΚ Χαλανδρίου κατηγορία +105 κιλών). Σήκωσε 375 κιλά στο σύνολο (165 αρασέ, 210 ζετέ) και πήρε 401,03 βαθμούς. Τρίτος αναδείχτηκε ο Δαβίδ Καβελασβίλι (Υπερίων Τούμπας, κατηγορία 105 κιλών). Σήκωσε 350 κιλά στο σύνολο (160 αρασέ, 190 ζετέ) και συγκέντρωσε 385,13 βαθμούς.

Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Ευτυχία Ανανιάδου (ΠΑΚ Χαλανδρίου, κατηγορία +75 κιλών). Σήκωσε 260 κιλά στο σύνολο (120 αρασέ, 140 ζετέ) και συγκέντρωσε 288,13 βαθμούς. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κωνσταντίνα Μπεντέλη (Υπερίων Τούμπας, κατηγορία 58 κιλών), η οποία σήκωσε 166 κιλά στο σύνολο (75 αρασέ, 91 ζετέ) και συγκέντρωσε 235,26 βαθμούς. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαριάννα Τζιούρτζεκ (Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος, κατηγορία 63 κιλών). Σήκωσε 163 κιλά στο σύνολο (71 αρασέ και 92 ζετέ) και συγκέντρωσε 218,62 βαθμούς.


Η τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης και η απήχηση του κόσμου άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών κ.Πύρρο Δήμα:
«Το Κύπελλο Επιλέκτων αποτελεί τους πρώτους αγώνες της χρονιάς. Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος τόσο από τις επιδόσεις των αθλητών, όσο και από την άψογη διοργάνωση. Ο κόσμος της Μεγαλόπολης αγκάλιασε την Αρση Βαρών και γέμισε το γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω την ΔΕΗ για την πολύτιμη συνεισφορά της, το Δήμο Μεγαλόπολης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και την Μορέας Α.Ε. για την βοήθεια που μας προσέφεραν»
Οι Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Διονύσης Παπαδόπουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος για Θέματα Αθλητισμού, Σάκης Δάρας φιλοξενήθηκαν σήμερα, Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 στις "Πρωινές Σοφίες" με τη Σοφία Στρατή και μας μίλησαν για την διοργάνωση του Κυπέλλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών 2015 που φιλοξενήθηκε στη Μεγαλόπολη, την πόλη τη δική μας!



Δελτίο Τύπου από το δήμο Μεγαλόπολης: 

Με επιτυχία διεξήχθη στη Μεγαλόπολη την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, το Πανελλήνιο Κύπελλο Επίλεκτων Άρσης Βαρών, διοργάνωση την οποία είχε αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β), υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαλόπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και συνδιοργανωτή τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ).

   Η επιτυχία της διοργάνωσης και η απήχησή της στον κόσμο της Μεγαλόπολης που παρευρέθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Α.Β. κ. Πύρρο Δήμα, ο οποίος δήλωσε: “Το Κύπελλο Επίλεκτων αποτελεί τους πρώτους αγώνες της χρονιάς. Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος τόσο από τις επιδόσεις των αθλητών, όσο και από την άψογη διοργάνωση. Ο κόσμος της Μεγαλόπολης αγκάλιασε την Άρση Βαρών και γέμισε το γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΗ για την πολύτιμη συνεισφορά της, το Δήμο Μεγαλόπολης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και την Μορέας Α.Ε. για την βοήθεια που μας προσέφεραν.”


Για το Δήμο Μεγαλόπολης                 
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού

Αθανάσιος Δάρρας   



Παρουσίαση του Κυπέλλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών 2015

 στην Μεγαλόπολη
,
 μέσα από το φακό του Μεγαλόπολη FM 103.1





Το πανελλήνιο κύπελλο επιλέκτων συνδιοργάνωσε η ΕΟΑΒ με την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης και με χορηγούς την Κοινοπραξία Μωρέας, την εταιρία Μωρέας και την ADIDAS.



Όλγα Βασιλοπούλου 
Μεγαλόπολη FM 103.1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog