Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι οι άνθρωποι του Γιώργου σε θέσεις κλειδιά


Οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου που υπηρετούν τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Ποιοι είναι και ποιος ο ρόλος τους τότε και τώρα;

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου που στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουμε και λέμε,

πρώτος και καλύτερος ο πρωταγωνιστής των ημερών, ο ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μέχρι το 2006 ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ.

Ακολουθεί η Λούκα Κατσέλη, η πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ επί ΓΑΠ, η οποία προορίζεται να αναλάβει τη θέση της μη εκτελεστικής προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζαννιά. Ένα πόστο άκρως σημαντικό για την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής.

Επόμενος στη λίστα ο Τζέιμς Γκάλμπρέιθ, ο γιος του Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ, ενός εκ των κορυφαίων Αμερικανών κεϊνσιανών οικονομολόγων. Ο κ. Γκαλμπρέιθ, οποίος συνόδευσε στις Βρυξέλλες χθες τον Γ. Βαρουφάκη ήταν και αυτός άτυπος σύμβουλος του ΓΑΠ, επί πρωθυπουργίας του.

Επόμενη στη λίστα είναι η Έλενα Παναρίτη η οποία συνόδευσε και αυτή χθες το ν ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες ως άτυπη σύμβουλος. Η κ. Παναρίτη επί ΓΑΠ ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog