Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Κόντρα δηλώσεων Τσιαμούλου - Θεοδωρακόπουλου για τια αποκριάτικες εκδηλώσεις της Τρίπολης

Τρίπολη, 20 Φεβρουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘΕΜΑ: Απάντηση στις δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου κ Τσαμούλου στις (20/2/2015)

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" κ. Νίκος Τσιαμούλος, σε συνέντευξη του στα τοπικά ΜΜΕ στις 20 Φεβρουαρίου 2015, μίλησε και καταφέρθηκε εναντίων της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε τις εκδηλώσεις των Αποκριών του Δήμου μας.

Λυπούμαι για το ύφος και το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Τσιαμούλου,  για τον λόγο του ότι δεν συμμετέχει ως οφείλει στα πραγματικά προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας της Τρίπολης και ασχολείται με θέματα που στην παρούσα φάση έχουν καταταγεί ως ελάσσονος σημασίας και μάλιστα κατόπιν δικών του ενεργειών.

 Να θυμίσω στον κ. Τσιαμούλο, ότι αυτή τη στιγμή η Τρίπολη βιώνει ένα τεράστιο πρόβλημα με τα απορρίμματα, το οποίο προέκυψε, μιας και ο κ Τσιαμούλος, προέβει σε ενέργειες κλεισίματος του "πλατώματος", χωρίς πρωτίστως να σκεφτεί την ζημία των συμπολιτών μας από αυτή την κίνηση, την στιγμή που δεν υπήρχε εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων. Όφειλε, να είχε υπολογίσει το κόστος που θα επέφεραν οι κινήσεις του στην Πόλη μας, όντας Δημοτικός Σύμβουλος εν ενεργεία την περίοδο εκείνη.

Ακόμα και αυτή την δύσκολη στιγμή, η μηδενική του συμμετοχή σε ρεαλιστικές προτάσεις για την προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, δείχνουν ότι τελικά, τον ενδιαφέρει περισσότερο το ωράριο λειτουργίας της μουσικής των καταστημάτων, για το οποίο επίσης δεν λαμβάνει υπ όψιν του την απαίτηση των Δημοτών στη μη όχληση τους κατά τις ώρες κοινής ησυχίας.

Ως Διοίκηση του Δήμου Τρίπολης, εν μέσω οικονομικής κρίσης, φροντίζουμε να μην σπαταλάμε κονδύλια του Δήμου, επιβαρύνοντας τους δημότες χωρίς ουσιαστικό όφελος! Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται είναι ανώτερες ποιοτικά με σαφώς πολύ μικρότερο κόστος.

    Γιώργος Μ. Θεοδωρακόπουλος
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog