Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκινά στο ΚδΒΜ Μεγαλόπολης σεμινάριο εκπαίδευσης ενηλίκων 50 ωρών, στους Η/Υ

 Τετάρτη 25/2/2015, ξεκινά στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μεγαλόπολης,
τμήμα εκπαίδευσης ενηλίκων με  αντικείμενο τις Νέες Τεχνολογίες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία και θέλουν να εξοικειωθούν με την χρήση  Η/ΥH θεματική ενότητα «Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)» αποτελεί ένα εκπαιδευτικό υλικό
που χωρίζεται σε δύο βασικές ενότητες.

Η πρώτη ενότητα καθοδηγεί βήμα-βήμα τον εκπαιδευόμενο να ανακαλύψει τα βασικά χαρακτηριστικά της επεξεργασίας κειμένου, ξεκινώντας από το περιβάλλον εργασίας, την οθόνη του προγράμματος και τις πρώτες ενέργειες που θα χρειαστεί να κάνει και φτάνει μέχρι τη μορφοποίηση του κειμένου και την εισαγωγή πινάκων και αντικειμένων σχεδίασης.
Σκοπός της ενότητας είναι να μπορούν οι εκπαιδευόμενοι να ακολουθούν συγκεκριμένα βήματα για να διερευνήσουν τις δυνατότητες του προγράμματος, ενώ παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να διερευνούν και άλλες επιλογές, καθώς αποκτούν εμπειρία και γνώσεις.

Η δεύτερη ενότητα αφορά στην εισαγωγή των εκπαιδευομένων στη χρήση του διαδικτύου. Και σε αυτή την ενότητα ξεκινά η μελέτη του θέματος από τα πρώτα βήματα για να βοηθήσει τους αρχάριους χρήστες να κατανοήσουν τι είναι το διαδίκτυο και ποιες είναι οι πρώτες λειτουργίες που χρειάζεται να γνωρίζουν για να το αξιοποιήσουν.
Επίσης, περιγράφεται και ο τρόπος με τον οποίο οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αξιοποιούν τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η ενότητα απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους χρήστες, ωστόσο μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε εμπειρότερους χρήστες.
Η Διάρκεια του τμήματος είναι  50 ώρες

Επικοινωνία στα τηλέφωνα:
Καραντούνη Θεοδώρα 6971914396
Λέλε Γεωργία 6971910538

Ώρες επικοινωνίας καθημερινά 10:00 – 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog