Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης

10/02/2015


Το Τμήμα Νοσηλευτικήςτης Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης με θέμα:

«ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ: 
ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ»,
 την Τετάρτη 18/02/2015 και ώρα 15:00 στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος 
«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΝΗΠΤΩΝ 
ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»
το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς Πόρους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για το πρόγραμμα και τις δράσεις του όσο και για την αναγκαιότητα απόκτησης γνώσεων παροχής πρώτων βοηθειών και ειδικότερα για την χρησιμότητα των γνώσεων γύρω από τις τεχνικές Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πιστοποιημένη εκπαίδευση στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση επαγγελματιών υγείας, μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών και δημοτικών υπαλλήλων, προκειμένου να καταστούν ικανοί να ανταπεξέλθουν επαρκώς σε περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής, η δημιουργία μητρώου πιστοποιημένων ανανηπτών, η παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού και η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση του ευρέως κοινού για τη χρησιμότητα των γνώσεων γύρω από τις τεχνικές Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος www.basiclifesupport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog