Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ο πιο παράξενος τρόπος να βγάλετε (χιλιάδες) ευρώ (βίντεο)


Ποιος πιστεύεται ότι είναι ο πιο ανορθόδοξος τρόπος να βγάλετε χρήματα; Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε ποτέ να γίνει αυτό πουλώντας τα...περιττώματά σας;

Kαι όμως πρόκειται για μια εξαιρετικά επικερδή δραστηριότητα που θα μπορούσε να σας αποφέρει χιλιάδες ευρώ. Στις Η.Π.Α η νέα θεραπευτική μέθοδος είναι η μεταμόσχευση...κοπράνων.

Ουσιαστικά αυτό που επιτυγχάνεται με αυτή την θεραπεία είναι η αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου μέσω μεταφοράς υγειών βακτηρίων στο έντερο του δέκτη. Διάφορες παθήσεις έχει αποδειχτεί ότι μπορούν να βελτιωθούν ή ακόμα και να θεραπευτούν μέσω της εν λόγω μεθόδου.

Εταιρείες όπως η OpenBiome δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον συγκεκριμένο τομέα ψάχνοντας μόνο τις πιο εξαιρετικές περιπτώσεις δότη. Αυτό σημαίνει κάποιο άτομο που βρίσκεται στα τέλη της δεύτερης ή στις αρχές της τρίτης δεκαετίας της ζωής του είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και τρέφεται ισορροπημένα με δίαιτα πλούσια σε φυτικές ίνες .

Και πάμε στο πρακτικό του θέματος. Η OpenBiome πληρώνει έως και 13 χιλιάδες δολάρια το χρόνο για...ποιοτικό υλικό.  Αφού κάποιος αιτηθεί την συμμετοχή του από την ιστοσελίδα της εταιρείας την συνέχεια θα δει τον υπεύθυνο γιατρό και θα περάσει από μια σειρά από εξονυχιστικές εξετάσεις.

To δείγμα σε αυτή την φωτογραφία είναι αυτό που...φαντάζεστε

Ακόμα και έτσι βέβαια τα 13.000 δολάρια δεν είναι εγγυημένα. Για κάθε δωρεά ο δότης κερδίζει  40 δολάρια και άλλα 50 σαν bonus εάν κάνει 5...καταθέσεις την εβδομάδα.
Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος η συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικερδής για όσους τυχαίνει να μένουν κοντά στην εταιρεία. Ένα μάλιστα σενάριο που κερδίζει έδαφος είναι η μεταμόσχευση κοπράνων από.. διάσημους.

Όσο και αν η παραπάνω ιδέα ακούγεται περίεργη μελέτες έχουν δείξει ότι τα βακτήρια που μεταφέρονται από ένα άτομο σε ένα άλλο μπορούν να μεταφέρουν και στοιχεία της προσωπικότητας του δότη στον δέκτη.

Μάλιστα σε μια περίπτωση παρατηρήθηκε ότι κατά την μεταφορά των βακτηρίων από έναν παχύσαρκο δότη, ο λαμβάνων την θεραπεία ανέπτυξε επίσης παχυσαρκία. Καλύτερα να μην είστε θαυμαστές λοιπόν της Queen Latifah ή του Zack Galifianakis γιατί "ποτέ δεν ξέρεις"...

Εάν αντέξατε την ελαφρώς...ενοχλητική οσμή του άρθρου μας σας παραθέτουμε ένα τραγουδάκι από τον Mr. Hanky, τον χαρακτήρα της δημοφιλούς κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων SouthPark. Είναι ο πλέον αρμόδιος για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις...




Πηγή:
pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog