Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Μόνο φιλική δεν είναι η Τρίπολη σε άτομα με κινητικά προβλήματα (εικόνες – βίντεο)Εκδήλωση παρουσίασης της εργασίας για την Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση στην πόλη μας, έγινε την Τρίτη, από τους μαθητές Ειδικού Σχολείου Μαντινείας.

Την οργάνωση είχαν ο Δήμος Τρίπολης, οι Επιτροπές Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY και της Εκστρατείας FREE MOBILITY, ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και οι συνεργαζόμενοιΕπιστημονικοί και Κοινωνικοί Φορείς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης.

«Η ασφαλή μετακίνηση μέσα στην πόλη αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για ποιοτική και λειτουργική διαβίωση του καθένα από εμάς» είπε μαθητής του σχολείου.

Έγινε ειδική αναφορά στη συμβολή του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης, ενώ οι μαθητές είχαν ετοιμάσει ένα σκετσάκι μαζί με βίντεο για την προσβασιμότητα στα σχολεία.
Στη συνέχεια τα παιδιά έδειξαν μία σειρά από σημεία που αποδεικνύουν ότι δεν είναι προσβάσιμα σε άτομα με κινητικά προβλήματα.φωτογραφίες από την εκδήλωση:
Πηγή:
kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog