Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η απόφαση του ΣτΕ - Άρθρο Μηχαλολιάκου

Χρυσή Αυγή για την απόφαση του ΣτΕ: Ποδηγετείται η Δικαιοσύνη για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων - Να καταργηθεί


Η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας χωρίς να εισπράξει μισό ευρώ από τα κρατικά ταμεία, αποδεικνύοντας πως η χρηματοδότηση των κομμάτων πρέπει να πάψει οριστικά και αμετάκλητα. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην σύγχρονη πολιτική  Ιστορία της χώρας, που αποφάσισε να επιστρέψει τις κρατικές χορηγίες στους πολίτες μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, που παρασιτεί για δεκαετίες εις βάρος των Ελλήνων, μας εκδικήθηκε για την πρωτοβουλία μας αυτή.

Τα κόμματα που έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον λαό, συνεχίζουν να ποδηγετούν την Δικαιοσύνη για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Ας μας αντιμετωπίσουν επιτέλους με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με αντισυνταγματικά νομοθετήματα, διώξεις και παράνομες φυλακίσεις. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα λάβουν όσοι βουλευτές του Σύριζα είχαν αντιδράσει -  ως αντιπολίτευση - στον αντισυνταγματικό και φωτογραφικό νόμο Αθανασίου - Δένδια για την κατάργηση της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Σημειώστε ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ για την υπόθεση, ο ίδιος ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ρίζος, είχε διαμαρτυρηθεί εντόνως δηλώνοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να εμπλέκει την Δικαιοσύνη στις δικές της σκοπιμότητες. Δυστυχώς, οι πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην συνέχεια, επικάλυψαν το αίσθημα δικαίου και καθήκοντος, που υποχρεούται να καθοδηγεί τους δικαστικούς λειτουργούς.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

-------------------------------------------------------------

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"


Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 ανέδειξαν ένα νέο πολιτικό τοπίο στη χώρα. Την κυβέρνηση έχουν πλέον στα χέρια τους το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα ΑΝΕΛ. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει το σύνθημα το οποίο χρησιμοποιούσε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ “πρώτη φορά αριστερά”… Γιατί πράγματι οι αριστεροί και γιατί όχι οι κομμουνιστές είναι στην εξουσία, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ευρίσκεται στην εξουσία ο κομμουνισμός, ο οποίος αποτελεί μια παλιά ξεχασμένη ιστορία μέσα στο χρόνο.

Βεβαίως ένα από τα ζητούμενα των εκλογών αυτών ήταν να μη έλθει η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Στο σχέδιό τους αυτό απέτυχαν παταγωδώς, παρ’ όλο το γεγονός ότι άπαντα τα κανάλια των νταβατζήδων και δύο κυρίως κόμματα το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι είχαν κάνει σημαία τους να μη βγει τρίτη πολιτική δύναμη στις εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τελικά δεν τα κατάφεραν και η Χρυσή Αυγή μέσα από τις φυλακές κατόρθωσε να εκλέξει 17 βουλευτές και να αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είναι η δεύτερη φορά στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος που κάποιοι μέσα από την φυλακή εκλέγονται βουλευτές. Την πρώτη φορά είχε γίνει με βουλευτές της αριστεράς, τους οποίους είχε στείλει στην φυλακή και στην εξορία η κεντροδεξιά. Η ίδια ακριβώς παράταξη είναι αυτή που έχει στείλει στην φυλακή και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με μία ανυπόστατη κατηγορία χωρίς στοιχεία προς χάριν μία φτηνής πολιτικής σκοπιμότητας.

Οι επόμενες ημέρες μετά τις εκλογές απέδειξαν επίσης πόσο μεγάλο ήταν το ψέμα της Ν.Δ. και η κινδυνολογία της προκειμένου να επιτύχει την πόλωση. Τίποτε δεν άλλαξε τίποτε δραματικό και τραγικό δεν συνέβη από όσα μας έλεγαν. Τα πράγματα είναι εξ’ ίσου δραματικά και τραγικά για την Πατρίδα όπως και την περίοδο κατά την οποία κυβερνούσαν την χώρα ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και ήταν παρούσα δυναμικά στην Βουλή στην πρόσφατη τριήμερη συζήτηση για τον ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Συναγωνιστές βουλευτές οι οποίοι πήραν τον λόγο μίλησαν για τα εθνικά θέματα και κατήγγειλαν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Κύπρου, του Αιγαίου, της Βορείου Ηπείρου. Τόνισαν επίσης με έμφαση το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης κι ότι αποτελεί μία εθνικά επικίνδυνη πολιτική η σκέψη του ΣΥΡΙΖΑ να μοιράσει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους. Μέσα στα πλαίσια της ίδιας συζητήσεως, καταγγέλθηκε για μια ακόμη φορά η πολιτική σκευωρία και θα έπρεπε οι αριστεροί τουλάχιστον οι οποίοι έχουν γνωρίσει δεκαετίες πολιτικών διωγμών να έχουν και την ανάλογη ευαισθησία απέναντι στις πολιτικές διώξεις.

Η Χρυσή Αυγή στάθηκε όρθια στη Βουλή, υπερήφανη, αλύγιστη, αποφασισμένη να πολεμήσει το μνημόνιο αλλά ταυτόχρονα να μπει και φραγμός στα εθνομηδενιστικά σχέδια. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ο κύριος λόγος για τον οποίο μας έχουν στην φυλακή είναι γιατί φοβούνται την πολιτική μας. Γιατί φοβούνται ότι ενάντια στο ψευτοδίλημμα δεξιά - κεντροδεξιά - κεντροαριστερά υπάρχει και μια άλλη παράταξη η Εθνική Παράταξη, η οποία είναι και η μόνη που μπορεί να αντιμετωπίσει χωρίς συμβιβασμό τα σχέδια της ξενοκρατίας ενάντια στην Πατρίδα μας.

Εμείς, απ’ τα κελιά της φυλακής μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Αυτό απαιτούμε και από τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί κι αυτό είναι το μόνο που δικαιώνει τις θυσίες των Χρυσαυγιτών.



Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog