Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε στον Ιερώνυμο για τους «αλειτούργητους» άρχοντες


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλόπολης, όπου την περασμένη Κυριακή τελέσθηκε μνημόσυνο για τους 212 εκτελεσθέντες πατριώτες της Κατοχής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αρχιεπισκοπή, ο κ. Ιερώνυμος παρέπεμψε το θέμα προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, την ερχόμενη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας χαρακτήρισε «αλειτούργητους» τους επίσημους που παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο, μεταξύ των οποίων ήταν και η πρόεδρος της Βουλής, εξαιτίας του γεγονότος ότι καθυστέρησαν στην προσέλευσή τους.

Οι χαρακτηρισμοί του μητροπολίτη προκάλεσαν την αντίδραση των επισήμων, οι οποίοι και αποχώρησαν από την εκκλησία.

Πηγή:
iefimerida.gr

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΣΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά και ο «Άγιος» φοβέρα θέλει.
    Και όταν λέω «Άγιος» δεν εννοώ τους επισήμους, εννοώ τον «Άγιο» Γόρτυνος.
    Κατά την προσφιλή του τακτική τα γυρίζει τώρα. Στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του MEGA είπε ότι δεν γνώριζε για την καθυστέρηση της άφιξης και ότι αν το γνώριζε θα τελείωνε τη Θεία Λειτουργία μισή ώρα αργότερα.
    - Τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν λειτουργήθηκαν οι άρχοντες ή όχι;
    - Δεν θα υπήρχε πρόβλημα που θα έρχονταν στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και όχι από την αρχή;
    --- Χαιρετίσματα Δέσποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ... ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ... ΕΛΕΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑ... ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΣΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ? ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΘΕΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ? ΔΕΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΚΟΥΣ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τα είπε ο Δεσπότης...Άξιος Άξιος η Ζωή και η κάθε Ζωή θέλει αγήματα και φιλαρμονική για να πάει στις τελετές...αλαζονική στο φούλ..Καθήκον του Δεσπότη να τους φέρει έστω και με αυτόν τον τρόπο στον ίσιο δρόμο...!!! Ο Τατούλης γιατί δεν έφυγε όπως και η αντιπολίτευση του Δήμου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog