Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Συνάντηση 3τέκνων Μεγαλόπολης με Μητρόπουλο και Κουρουμπλή

Ο σύλλογος τριών τέκνων Ο Αρκάς που εκπροσωπεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία τριτέκνων, ο πρόεδρος Αποστολόπουλος Νικόλαος συναντήθηκε με τον Α' Αντιπρόεδρο της Βουλής κύριο Αλέξη Μητρόπουλο όπως επίσης και με τον Υπουργό Υγείας κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα τις προτάσεις της ομοσπονδίας σχετικά με την εξομοίωση και με θέματα που αφορούν τους τρίτεκνυος στο Υπουργείο Υγείας όπως επίσης και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε την συντομότερη συνάντηση και με άλλους αρμόδιους Υπουργούς για την τελική διαμόρφωση του πλαισίου σχετικά με το δημογραφικό και την εξομοίωση τριτέκνων πολυτέκνων.
Ο κος Κουρουμπλής επιβεβαίωσε τη θέση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και την εισήγηση του κύριου Μητρόπουλου και σε προσεχή χρόνο θα υλοποιηθούν οι συναντήσεις για την περαιτέρω εξέλιξη των διαδικασιών.
Θεωρούμε πως βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσης ενός πλαισίου το οποίο θα βάλει τη βάση για τη δημογραφική πολιτική της χώρας.
Εκ του Δ.Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog