Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις 4 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Κορινθία

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερις συνεργοί του

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (30.3.2015) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 18χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερις (4) συνεργοί του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω:

Βραδινές ώρες της 29/30.3.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν επιβατηγό όχημα ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Την 30.3.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, στον Ισθμό Κορινθίας, διέρρηξαν λεωφορείο ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.

Βραδινές ώρες της 29/30.3.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφαίρεσαν όχημα ημεδαπού.

Την 30.3.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 18χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog