Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Για πέντε ημέρες αγνοείτο ο 53χρονος στη Βόρεια Κυνουρία

Νέα αυτοκτονία συγκλονίζει την Κυνουρία



Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βόρειας Κυνουρίας από την απώλεια του 53χρονου ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή 29 Μαρτίου, όπως αποκάλυψε το Astrosnews.

Το ArcadiaPortal σε επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία πληροφορήθηκε για το χρονικό της υπόθεσης, που ξεκινά από την τελευταία φορά που ο 53χρονος ήρθε σε επαφή με κόσμο.
Τελευταία φορά, κάποιοι περίοικοι είδαν τον 53χρονο τη Δευτέρα 23 Μαρτίου το βράδυ. Από εκεί κι έπειτα, τα ίχνη του χάθηκαν.

Την Τρίτη 24 Μαρτίου οι αδελφές του τον αναζήτησαν στο τηλέφωνο αλλά δεν κατάφεραν να τον βρουν, γεγονός το οποίο δεν τους κίνησε υποψίες, καθώς ήταν σύνηθες φαινόμενο να μην απαντά ο αδελφός τους στο τηλέφωνο. Ύστερα, όμως, από αρκετές μέρες, και ενώ ο αδελφές του δεν είχαν κανένα σημείο ζωής, ζήτησαν από κοντινό τους πρόσωπο να τον αναζητήσει, καθώς αυτές δεν βρίσκονταν στην περιοχή.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου το απόγευμα, η σορός του 53χρονου βρέθηκε σε αγροικία ιδιοκτησίας του στη θέση «Κουμπίλα», από συγγενικό πρόσωπο. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρισκόταν όπλο. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για αυτοκτονία, και σχεδόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο δολοφονίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους.

arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog