Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Χρυσή Αυγή: Άμεση προτεραιότητα η επιστροφή της εθνικής κυριαρχίας (βίντεο)


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έλαβε τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής και κατά την δευτερολογία του επισήμανε:

- Με αφορμή την οχλαγωγία και τα επεισόδια από τους βουλευτές της ΝΔ, για διαμαρτυρίες πολύ χαμηλοτέρας εντάσεως η Χρυσή Αυγή κατηγορήθηκε ότι εκχυδάισε και κατήργησε το Κοινοβούλιο.

- Απαντώντας στην αναφορά Σαμαρά για δήθεν υποστήριξη του Σύριζα από την Χρυσή Αυγή, τόνισε πως στην "εποχή Μπαλτάκου" το νομοσχέδιο για τους ιεροδιδάσκαλους στην Θράκη πέρασε με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

- Δεν εκφράστηκε καμμία υποστήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η άποψη ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία για να καταργήσει το Μνημόνιο, ώστε να επανέλθει η εθνική κυριαρχία.

- Τρεις νομίμως εκλεγμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να παρεμποδίζονται από τον εισαγγελέα Φυλακών να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

- Για τα μέτρα που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ: Ολέθρια η ανακατάταξη στους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και η αύξηση φόρων στα τσιγάρα.

- Η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη σε κάθε αποκρατικοποίηση τομέων που έχουν άμεση σχέση με την εθνική ανεξαρτησία.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-amesh-proteraiothta-h-epistrofh-ths-ethnikhs-kuriarchia#ixzz3VuKawV1n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog