Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ! Δήμος Μεγαλόπολης: Η Μεγαλόπολη παίζει... μπάσκετ! - Πρόγραμμα αγωνιστικής (συνέντευξη)


Μετά τις υποδειγματικές διοργανώσεις του “Κυπέλλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών” και της “Προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Εφήβων”, η Μεγαλόπολη φιλοξενεί για τρεις ημέρες τους  “Προκριματικούς Αγώνες 
του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων”
που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου).

  Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο Μ. Δευτέρα 6/4, Μ. Τρίτη 7/4 και Μ. Τετάρτη 8/4 2015 στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης, με τη συμμετοχή των ομάδων “Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ” (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π), “Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ” (Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.), “Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ” (Ε.Σ.ΚΑ.Κ.) και την πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Σ.ΚΑ.Η., ενώ η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

  Ιδιαίτερα σημαντική στους συγκεκριμένους αγώνες, είναι η συμμετοχή της ομάδας της πόλης μας “Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ”, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα πάρει μέρος σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση.

  Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την απόφασή της να διεξαχθούν οι Προκριματικοί των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων – Εφήβων – Νεανίδων & Κορασίδων στην ελληνική περιφέρεια, ενσωματώνει όλο τον Ελλαδικό χώρο και έχει ως στόχο, εκτός από τη στελέχωση των Εθνικών Ομάδων Παίδων & Εφήβων, την αποκέντρωση του ελληνικού μπάσκετ και την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

  Με δεδομένο το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του αθλητισμού, την παρουσία και τη συμμετοχή των πολιτών στις προηγούμενες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν, η Δημοτική Αρχή στηρίζει τους “Προκριματικούς Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων” και στοχεύει σε μία ακόμα επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, που θα τονώσει το ενδιαφέρον όλων των πολιτών -και ιδίως των νέων- για τον αθλητισμό, στηρίζοντας παράλληλα την γενικότερη ανάπτυξη της πόλης μας.


Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού   
Αθανάσιος Δάρρας                       


Το Πρόγραμμα Αγώνων


ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ - 06/04/2015
Κλειστό γήπεδο Μεγαλόπολης

16.00 : ΚΟΜ Πελασγός - ΑΣ Λεωνιδίου
18.00 : ΠΡΩΤ/ΤΗΣ ΕΣΚΑΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ - 07/04/2015
Κλειστό γήπεδο Μεγαλόπολης

16.00 : ΑΣ Λεωνιδίου - ΠΡΩΤ/ΤΗΣ ΕΣΚΑΗ
18.00 : ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΟΜ Πελασγός

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ - 08/04/2015
Κλειστό γήπεδο Μεγαλόπολης

10.00 : ΠΡΩΤ/ΤΗΣ ΕΣΚΑΗ - ΚΟΜ Πελασγός
12.00 : ΑΣ Λεωνιδίου - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
------------------------------------------------------------------------------------
Ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Μεγαλόπολης, Σάκης Δάρας, η γυμνάστρια και προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ της Μεγαλόπολης ΠΕΛΑΣΜΟΣ, Γεωργία Μανιάτη και δύο παίκτριες του ΠΕΛΑΣΓΟΥ, φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015 στην ΕΚΠΟΜΠΗ με τη Γεωργία Δημητρακοπούλου και μας μίλησαν για τους προκριματικούς αγώνες μπάσκετ που φιλοξενεί η Μεγαλόπολη, αλλά και για τις δικές τους συμμετοχές!

Ακούστε τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog