Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αλλάζει σήμα - λογότυπο ο Δήμος Μεγαλόπολης




........ΟΜΟΦΩΝΑ:  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Εγκρίνει τη χρήση σήματος – λογότυπου δηλωτικού της ιδιαιτερότητας του χώρου που αποτελεί τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Μεγαλόπολης,
που θα σχετίζεται με την ιστορία και τα τοπικά χαρακτηριστικά της περιοχής,
ύστερα από σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Τοπωνυμιών
του άρθρου 7 του Ν. 3463/2006 του Κ.Δ.Κ

Δείτε  ολόκληρη  την απόφαση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

5 σχόλια:

  1. θα καταργήσουν το προηγούμενο που ήταν μια πέτρινη μάντρα με φόντο ένα αστραφτερό μυστρί και θα το κάνουν ένας αλλοδαπός εργάτης να στρώνει πλάκες πεζοδρομίου με φόντο τα φουγάρα της ΔΕΗ.
    Ριζικές οι αλλαγές στον δήμο μας. Βρήκαμε τον δάσκαλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ , ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ?ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΘΗΡΊΑ .Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΡΑΤΣΑ? ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τις λακούβες στους δρόμους τι γίνεται?? πότε θα ασχοληθεί ο Δήμος με τα σοβαρά προβλήματα τις πόλης? Νομίζω πως η πόλη μας χειρότερα δεν ήταν ποτέ... Θέλαμε αλλαγή αλλά δεν εννοούσαμε προς το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΠΙΣΣΑ; ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο ειναι το προβλημα με την αυτοδιοικηση, δια αντιπροσωπων... Καθε πεντε χρονια, πλεον, αναθετουμε σε καποιους να κανουν για λογαριασμο μας αυτα που δε θελουμε να τα κανουμε μονοι μας. Κι οταν διαπιστωνουμε οτι δεν το κανουν; περιμενουμε τις εκλογες για να τους αντικαταστησουμε...εως τοτε ομως τι μπορει να γινει; η μαγικη λεξη ειναι η Π Ρ Ω Τ Ο Β Ο Υ Λ Ι Α. Παρε λοιπον την πρωτοβουλια αγανακτισμενε οδηγε και αγορασε πχ πεντε κουβαδες ψυχρη ασφαλτο. Βουλωσε τουλαχιστον πεντε λακκουβες, παρε τις αποδειξεις και πηγαινε στον καθε κ. Παπαδοπουλο να του απαιτησεις να εκπιψει το ποσο απο το νερακι που πληρωνεις...ολα γινονται αν θες. Αλλα μαλλον δε θες αυτο, αλλα αντιθετα γουσταρεις να γαυγιζεις δηθεν ως αγανακτισμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog