Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Του έκοψε τα δάχτυλα γιατί του χρώσταγε χρήματα


Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία της Ροδοδάφνης Αιγίου με την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ δύο ανδρών σε κατάστημα της περιοχής.

Όλα συνέβησαν, κατά πληροφορίες του filodimos.gr, γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης όταν ο ένας άνδρας επισκέφθηκε τον άλλον στο κατάστημά του, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού, για να ζητήσει κάποια χρήματα που φέρεται να του χρωστούσε ο καταστηματάρχης.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο επισκέπτης έβγαλε έναν μπαλτά και αποπειράθηκε να κόψει το χέρι του καταστηματάρχη, καταφέρνοντας να του κόψει τουλάχιστον δύο δάκτυλα αλλά και να τον τραυματίσει στο πρόσωπο.

Στη συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκαν και οι δύο και μεταφέρθηκαν τελικά στο Νοσοκομείο Αιγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Ο μεν με τα κομμένα δάκτυλα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας για να γίνει απόπειρα για συγκόλληση, ο δε δεύτερος φέρεται να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog