Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών από το Eurosport

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2015 –
Σπουδαίες διοργανώσεις τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να παρουσιάσει στους φίλους των δυναμικών σπορ το Eurosport.



Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 21:00 θα βρεθούμε στην πόλη Guangzhou της Κίνας για την διοργάνωση Kunlun Fight 19, σε μια δίωρη εκπομπή Fight Club.

Η συνέχεια δίνεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 22:30 με την απ’ ευθείας μετάδοση πυγμαχίας από το Βερολίνο για τον τίτλο Ευρασίας / Ειρηνικού για τη ζώνη της WBC στα βαρέα βάρη.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 22:00 το Eurosport θα συνδεθεί ΖΩΝΤΑΝΑ με το Πλοέστι της Ρουμανίας, απ’ όπου θα παρακολουθήσουμε τη δράση στο SuperKombat στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Γκραν Πρι.

Την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 20:45 οι φίλοι της πυγμαχίας θα μπορέσουν να απολαύσουν τους αγώνες για τον τίτλο Αμερικής για τη ζώνη της WBC στα υπερβαρέα βάρη, ενώ την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 22:00 ακολουθεί η ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση πυγμαχίας από την Ουαλία με το Εθνικό Πρωτάθλημα στα μεσαία βάρη.

Η ενότητα των ημερών με υψηλή δράση στα δυναμικά σπορ ολοκληρώνεται το Σάββατο 14 Μαρτίου. Στις 22:00 το Eurosport θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές στο Βίλνιους της Λιθουανίας για την ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση των αγώνων King of Kings!

Τους αγώνες θα παρουσιάζει ο Μάκης Κολέθρας.

Για τον πλήρη τηλεοπτικό οδηγό του Eurosport, επισκεφθείτε το: programmeguide.eurosport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog