Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Nina και Ludwig: Πώς μας αντιμετώπισε η Γερμανία (βίντεο)


Posted: by anagnostis March 19, 2015 13:52:43

Από τα γραφεία του anagnostis.org στο Ναύπλιο, η Nina Lange και ο Ludwig Zaccaro που «πλήρωσαν» το μέρος που τους αναλογεί από τις γερμανικές αποζημιώσεις, αναφέρονται στην αντιμετώπιση που είχαν στην πατρίδα τους για την πράξη αυτή, που είναι αντίθετη από την Εθνική πολιτική της Γερμανίας.

Το Video δεν είναι μονταρισμένο και γίνεται ελεύθερη μετάφραση από τον αρχισυντάκτη του anagnostis.org Άκη Ντάνο στο τέλος κάθε απάντησης.  

Όπως δηλώνουν, κανένας άλλος εκτός από τους ίδιους, δεν γνώριζε ότι θα κάνουν την συμβολική κίνηση ανοίγοντας ουσιαστικά την συζήτηση στη Γερμανία για την καταβολή των αποζημιώσεων στην Ελλάδα. Ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά έμαθαν από τα Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την είδηση, ότι οι γονείς τους πλήρωσαν στην Ελλάδα τα 875 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε Γερμανό πολίτη για τις επανορθώσεις από την εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
anagnostis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog