Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Με τα κλειδιά στο χέρι το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης (βίντεο)

«Νέα εποχή» για το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης


Η παράδοση του νέου κτιρίου του Μουσικού Σχολείου της Τρίπολης είναι γεγονός. Πλήρως επιβεβαιώθηκε το ArcadiaPortal για τις δημοσιεύσεις του των προηγούμενων ημερών, καθώς την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 10:00 έλαβε χώρα η διοικητική παράδοση του νέου κτιρίου του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης. Έτσι, σε λίγες μέρες, οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου θα περάσουν και επισήμως την πύλη του νέου τους, σύγχρονου κτιρίου, που θα φιλοξενήσει τις δραστηριότητές τους.

Το νέο κτίριο του Μουσικού Σχολείου της Τρίπολης βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, στην οδό Νίκου Γκάτσου. Εκεί βρέθηκαν το πρωί της 29ης Απριλίου ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, καθώς και οι μηχανικοί οι οποίοι παρέδωσαν το σύγχρονο κτίριο. Ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Βασίλης Μπιστόλας ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου σχολείου και, τέλος, υπεγράφη η διοικητική παράδοση.

Το νέο σχολείο διαθέτει μεγάλο προαύλιο, αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες για τους σκοπούς του, καθώς διαθέτουν ηχομόνωση ώστε να «αντέχουν» τα ντεσιμπέλ, καθώς και εργαστήρια φυσικών επιστημών. Γενικά, πρόκειται για ένα σύγχρονο σχολικό κτίριο υψηλών προδιαγραφών.
Όπως όλα δείχνουν, έως τις 9 Μαΐου, όταν ξεκινούν οι εξετάσεις για τα Μουσικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, οι μαθητές θα έχουν μπει στις αίθουσες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του δημάρχου Τρίπολης Δ. Παυλή, του Β. Μπιστόλα Διευθυντή Μουσικού Σχολείου Τρίπολης καθώς και αυτή του κ. Ηλιόπουλου μηχανικού του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog