Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

«Βόμβα» - Κλείνουν Αστυνομικά τμήματα στην Αρκαδία! (βίντεο)


Στις 21 Απριλίου (πριν από μία εβδομάδα), το «Καλημέρα Αρκαδία» είχε ρεπορτάζ με τίτλο «Υπάρχει περίπτωση να κλείσουν αστυνομικά τμήματα στην Αρκαδία;».
Φαίνεται ότι ο φόβος για να συμβεί κάτι τέτοιο, επαληθεύεται ...

Στο πλαίσιο της παρουσίας της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας, Παναγιώτης Καγκαράκης, εκτίμησε ότι θα κλείσουν κάποια αστυνομικά τμήματα και στη δική μας περιοχή ...
«Ίσως θα χρειαστεί από μία επιτροπή που θα γίνει στο Υπουργείο να κλείσουν κάποια τμήματα τα οποία μέχρι τώρα είχαν καθαρά διεκπεραιωτικό χαρακτήρα, διότι δε μπορούσαν να αστυνομεύσουν, με περιπολίες, σε εικοσιτετράωρη βάση την περιοχή τους» είπε χαρακτηριστικά.
Αυτό που προς το παρόν, δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι πόσα και ποια αστυνομικά τμήματα, θα κλείσουν στην Αρκαδία. Υπενθυμίζουμε ότι αστυνομικα τμήματα στην Αρκαδία, εκτός από την Τρίπολη, λειτουργούν στη Δημητσάνα, στα Τρόπαια, στο Λεβίδι, στο Στάδιο Τεγέας, στο Παράλιο, στη Μεγαλόπολη και στο Λεωνίδιο.

Μ.Σ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog