Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΣΟΚ: "Φόλιασαν" χθες τα σκυλιά του Δήμου Μεγαλόπολης


Γύρω στις 21.00 χθες το βράδυ (Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015) και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης, ένα παράξενο τηλεφώνημα στάθηκε η αφορμή να αποχωρήσει ο κ. Μπάζιος από την αίθουσα.

Η είδηση που πέρασε από τον κ. Μπάζιο στον κ. Τσιριγώτη και κατέληξε στον Δήμαρχο, ήταν η εξής:

Έριξαν φόλες στα σκυλιά του Δήμου

Το συμβούλιο αναστατώθηκε και παραινέσεις ακούστηκαν.

"Το θέμα είναι σοβαρό", συμφώνησαν όλοι και τέθηκε το θέμα της παρέμβασης εισαγγελέα σε αυτή την περίπτωση. Ο Δήμος δαπανά κάποιες χιλιάδες ευρώ για τη φύλαξη και την εξυπηρέτηση των αδέσποτων σκύλων κάθε μήνα, των οποίων ο αριθμός είναι γύρω στα 60.

Φωνές από την πόλη το προηγούμενο διάστημα καταδίκαζαν το γεγονός να περιφέρονται αδέσποτοι σκύλοι στην πλατεία.

Ευθύς λοιπόν εδόθη εντολή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μπάζιο να φύγει για να ενημερωθεί για την υπόθεση.

Ο κ. Μπάζιος έπρεπε αρχικά να αναζητήσει τα κλειδιά του χώρου φύλαξης των αδέσποτων από την Φιλοζωική, η οποία έχει και την ευθύνη για τη διαχείρηση του χώρου.

Ακολουθήσαμε και εμείς με το φακό του Megalopoli FM 103.1 και καταφέραμε να τραβήξουμε τις φωτογραφίες που βλέπετε. Μετά από μια ώρα ο κ. Μπάζιος επέστρεψε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερώσει πως αντιλήφθηκε κάποια αδέσποτα νεκρά στο χώρο και τη δυσκολία της παρατήρησης λόγω σκότους.



Η τελική κίνηση της χθεσινής ημέρας 
Στο αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης κατατέθηκε μήνυση κατ' αγνώστων.

Σήμερα αναμένεται να επανέλθουν στο ίδιο σημείο για την καλύτερη ταυτοποίηση της κατάστασης.
Θα σας ειδοποιήσουμε προσεχώς για νεότερες εξελίξεις...


Όλγα Βασιλοπούλου


4 σχόλια:

  1. Κρίμα για τα ζώα ψυχή εχουν κι αυτα .Αλλα κατι αλλα ΖΩΑ που το παίζουν φιλόζωοι δεν ειδα να ξεσηκωνόσαστε οταν τα αδεσποτα τρώνε συμπολίτες μας. Κάποια κυρία απο του Σούλου βρέθηκε στο νοσοκομείο αυτες τις μέρες .
    Μονο φιλόζωοι ειστε?Φιλάνθρωποι δεν είστε?
    Μάλλον ΖΩΑ ειστε σαν τα ΖΩΑ που δεν κανουν αυτο που τους εξέλεξε ο κόσμος να κάνουν Ζ Ω Α Α Α Α Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ---Mark Twain: Το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ’ όλα αυτά, κάνει το κακό, αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα σε σχέση με τα ζώα.
    Μαχάτμα Γκάντι: Ο πολιτισμός ενός λαού φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα.---
    Ένας ανήθικος και απολίτιστος υπάνθρωπος, με δολοφονικά ένστικτα, γλείφτης των ισχυρών, δυνάστης και καταπιεστής των αδύναμων και ανυπεράσπιστων πλασμάτων. Κλασικός χρυσάβγουλος φασιστοπίθηκας, η ντροπή και η ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους και δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται, η πόλη μας διαθέτει αρκετούς από δαύτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ? ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ .ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥ.
      ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΑΓΚΕΦΑΛΟ !!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Isaac Bashevis Singer έγραψε κάπου: ”Στη συμπεριφορά τους προς τα ζώα, όλοι οι άνθρωποι ήταν Ναζί. Η υπεροψία με την οποία ο άνθρωπος μπορούσε να συμπεριφέρεται στα άλλα είδη όπως τον ευχαριστεί, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα των πιο ακραίων ρατσιστικών θεωριών. Την αρχή του δικαίου του ισχυρού.”
      Θεοντόρ Αντόρνο, Γερμανός κοινωνιολόγος και φιλόσοφος: "Το Άουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα."

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog