Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Σε εξέλιξη από χθες, οι έρευνες για ληστείες σε Κορινθία και Μεσσηνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες (19.4.2015) το βράδυ, στo Λουτράκι Κορινθίας, αφού προσέγγισαν 59χρονη ημεδαπή, με την χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και  αφαίρεσαν χρήματα, κόσμημα και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη  άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες (19.4.2015) το βράδυ, στo Λουτράκι Κορινθίας, επιβαίνοντας σε όχημα, που βρισκόταν σε κίνηση, αφαίρεσαν από 67χρονη ημεδαπή, τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, προκαλώντας της με τον τρόπο αυτόν σωματικές βλάβες. Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 3.3.2015 στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 31χρονης ημεδαπής ΡΟΜΑ, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog