Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλλωτών: Νέα από τα Μαλωτά

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΩΤΑ
από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλωτών «Η Πρόοδος»


ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών εύχονται ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή σας, να σας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

ΕΟΡΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η 25η Μαρτίου, μέρα τιμής και μνήμης για τους ήρωες της επανάστασης του 1821 και την απελευθέρωση της πατρίδας μας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Ευαγγελίστριας Μαλλωτών με Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία από το Σύλλογό μας και τις εορτάζουσες οικογένειες Δημ. Παπαελευθερίου και Λεων. Πανταζή και ακολούθησε η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο. Μηνύματα για την ιστορική ημέρα εκφώνησαν η Δήμητρα Βελισσάρη και ο Αλέκος Μυλωνάς. Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων με κατάθεση στεφάνων από την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Σοφία Παναγοπούλου και την Πρόεδρο του χωριού Δήμητρα Βελισσάρη και ψάλλαμε όλοι μαζί τον Εθνικό μας Ύμνο.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη διανομή των άρτων και των γλυκών και την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των συμπατριωτών.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
-   Απεβίωσε στις 29-3-2015 σε ηλικία 77 ετών η Δήμητρα Κόττα, πεθερά της Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας Σοφίας Παναγοπούλου και κηδεύτηκε την επομένη στην Τρίπολη όπου διέμενε. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο σύζυγο, στα παιδιά και τα εγγόνια της. Ο Θεός να την αναπαύσει, ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκέπασε και η μνήμη της αιώνια.
-   Απεβίωσε στις 3-4-2015 σε ηλικία 79 ετών ο συγχωριανός μας Βασίλειος Πανταζής του Λάμπρου και κηδεύτηκε την επομένη στη Μεγαλόπολη παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και συγχωριανών. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Αγγελική, στα παιδιά και τα εγγόνια του, τα αδέλφια και τα ανίψια του. Ο Θεός να τον αναπαύσει, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και η μνήμη του αιώνια.
-   Τελέστηκε την Κυριακή 15-3-2015 στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Μεγαλόπολης το 40/ήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Αθανασίου Κων. Μπάζιου, πατέρα του Γραμματέα του Συλλόγου μας. Πλήθος συγγενών, συγχωριανών και φίλων παρευρέθηκαν και προσευχήθηκαν προς τον Ύψιστο. Ο Θεός να τον αναπαύσει και ας είναι η μνήμη του αιώνια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog