Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ποιοι εκβιάζουν τον Δήμαρχο Τρίπολης και ποιους θα πάει «μέσα»; Δείτε το βίντεο!

Σε εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες προχώρησε, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στο πλαίσιο ενημέρωσης που έκανε για τα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος είπε ότι γίνονται πολλές ενστάσεις για την απόφαση του Δήμου να πάει τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση και ότι όλες οι ενστάσεις έχουν το ίδιο περιεχόμενο και τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα.
«Θα ζητήσω γραφολογική και θα τους πάω όλους μέσα. Το παπατζιλίκι και οι εκβιασμοί έχουν όρια.
Είναι απίστευτο ετερόκλητοι άνθρωποι να επικαλούνται τα ίδια πράγματα, με την ίδια φρασεολογία και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα. Άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους».
Αυτά είπε –μεταξύ άλλων- ο Δήμαρχος ο οποίος –όπως διαβάζετε παραπάνω – μίλησε ακόμα και για «εκβιασμούς».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Τσιαμούλος είπε προς τον Δήμαρχο:
«Αυτοί που γράφουν τις επιστολές, λίγο πολύ τους γνωρίζουμε. Να μας πείτε τα ονόματά τους, αν τα ξέρετε, για να τους μάθει ο κόσμος. Θέλω πολύ να τους εκθέσετε»
Ονόματα πάντως δεν ακούστηκαν … Και τα ονόματα πρέπει να ακουστούν, από τη στιγμή που γίνεται λόγος για εκβιασμούς. Είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό που δεν πρέπει να μείνει σε γενικόλογες αναφορές.



kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog