Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ολοκληρώνονται τα μεγάλα έργα στη Βόρεια Κυνουρία με το βιολογικό καθαρισμό


Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού Άστρους – Μελιγούς – Παρ. Άστρους βρίσκεται ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με την υπογραφή του συμφωνητικού κατασκευής, το οποίο υπογράφεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 8 Απριλίου.

Όπως είχε αναφέρει ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, η ολοκλήρωση του έργου του βιολογικού καθαρισμού ήταν από τους πρωταρχικούς στόχους της δημοτικής αρχής, το οποίο είχε ξεκινήσει ο κ. Σκαντζός, όπως και η σύνδεση της μονάδας του Βιολογικού με τα δίκτυα από το Αστρος, το Παρ. Άστρος και με τον το υποθαλάσσιο αγωγό, προϋπολογισμού περίπου 9 εκατ. ευρώ.

Η ολοκλήρωση του έργου του βιολογικού καθαρισμού για τους οικισμούς του Άστρους, της Μελιγούς και του Παραλίου Άστρους απασχόλησε και θα απασχολήσει έντονα τη δημοτική αρχή, καθώς πρόκειται για πρωταρχικής σημασίας έργο.

Τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου θα υπογραφεί το συμφωνητικό κατασκευής του έργου «Ολοκλήρωση δικτύων του βιολογικού καθαρισμού Άστρους – Μελιγούς – Παρ. Άστρους», παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κκ. Ελευθέριο Βρέντα (Διευθύνοντα Σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας ΙΛΙΟΝ – ΕΛΚΑΤ) Χρήστο Βλάχο (Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας) Παναγιώτη Μαντά, Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας.

Μετά την υπογραφή θα ακολουθήσει συνολική παρουσίαση του ιστορικού του έργου από το Δήμαρχο, Παναγιώτη Μαντά.

Σημειωτέον ότι η ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού και της νέας υπερσύγχρονης μαρίνας του Παραλίου Άστρους θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή και νέες προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog