Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση

Την Παρασκευή 1 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας η 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ:  Η Μεγάλη Συνάντηση»Τα εγκαίνια θα παραγματοποιήσουν ο Υπουργός Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, κ.Γιώργος Σταθάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Με την παρουσία του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, θα παραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 3ης Παγκρήτιας Έκθεσης "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση" την Παρασκευή 1 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στο Νέο Φάληρο.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της στο κοινό την Παρασκευή 1 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Τέσσερις μέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά δυνατά στους χώρους του σταδίου.

Η έκθεση απευθύνεται στο κοινό αλλά και τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται σε επίπεδο χονδρικής να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Στην έκθεση το παρόν θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας: μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες υπηρεσιών, αλλά και εταιρείες που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή.

Ξεχωριστή παρουσία έχουν Δήμοι της Κρήτης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους.

Η καθολική στήριξη σε αυτή τη διοργάνωση, αποτυπώνεται και από το πλήθος των φορέων που έχουν χορηγήσει την αιγίδα τους, που μεταξύ άλλων είναι Υπουργεία, οι Δήμοι και τα Επιμελητήρια της Κρήτης και δεκάδες άλλοι φορείς Πανελλήνιας και Παγκρήτιας εμβέλειας. Το σύνολο αυτών των φορέων, αλλά και αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.pagritiaekthesi.gr   και να αντλήσετε πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-213318.

Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα, να δουν, να απολαύσουν και να προμηθευτούν αγνά Κρητικά προϊόντα, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικών, χορευτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν την κουλτούρα της Κρήτης σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζουν οι διοργανωτές για την Πρωτομαγιά, στο ύφος της ημέρας και καλούν τους κατοίκους της Αττικής να συνδυάσουν την έξοδο τους με την επίσκεψη τους στους χώρους της έκθεσης και να απολαύσουν τις εκδηλώσεις, που θα κινούνται σε εορταστικούς ρυθμούς.

Γενική είσοδος: 3 ευρώ. Για παιδία έως 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Το εισιτήριο ισχύει για όλες τις ημέρες της έκθεσης και ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει
όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης: 11:00 - 9:00 μ.μ. (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) 11:00 - 7:00 μ.μ (Δευτέρα)
Το πλήρες πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων έχει ως εξής:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog