Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Σύλληψη δύο ατόμων για ναρκωτικά και βεγγαλικά στην Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα βεγγαλικά

Συνελήφθησαν, χθες (8.4.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας (1) ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, την οποία κατείχε ο 21χρονος και -89- κροτίδες, τις οποίες κατείχε ο ανήλικος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

1 σχόλιο:

  1. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τα βεγγαλικά στην Ανάσταση. Κατάντησε ξεφτίλα και θρηνούμε είτε θύματα είτε καταγράφονται σοβαροί τραυματισμοί, συχνά αθώων πιστών που πάνε να παρακολουθήσουν την Ακολουθία της Αναστάσεως. Που θα πάει αυτό; Εφαρμόζονται οι νόμοι ή όχι; Αν το Κράτος δεν γίνει πιο αποτελεσματικό σε αυτό κι αν δεν υπάρχει παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, άκρη δεν θα βρεθεί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog