Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μαριλένα Σούκουλη: “Δε μας εκπροσωπεί ο κύριος Αλευράς” (video)

Θα ήθελα, να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε ορισμένους που φαίνεται αρχίζουν να ξεχνούν την εντολή την οποία μας έδωσε ο πελοποννησιακός λαός και την ακόμα πιο ισχυρή εντολή που μας έδωσε ο κορινθιακός λαός.

Είμαστε μια ανεξάρτητη περιφερειακή παράταξη,πέρα από κομματικούς και προσωπικούς σχεδιασμούς και την εντολή αυτή θα την τιμήσουμε στο ακέραιο.

Επομένως θα ήθελα να τονίσω σε όποιους ξαφνικά καιροσκοπούν εναντίον της συλλογικής μας προσπάθειας, ότι θα στηλιτευτούν. Ματιές λοξές δεν μας ταιριάζουν . Επιπλέον θα ήθελα να τονίσω ότι η Κορινθία έχει φωνή και μάλιστα δυνατή όπως ανέδειξε το δημοκρατικό αποτέλεσμα των τελευταίων περιφερειακών εκλογών για την παραταξή μας. Όποιοι ετοιμαζουν ταξιδι επιστροφής στο παρελθόν τους, καλά θα κανουν να κοιτάξουν το εισιτήριο που τους έβγαλε ο πελλοπονησιακός λαός και να ξαναθυμηθούν τον αναγραφόμενο προορισμό του, Εάν τον ξέχασαν, εδώ είμαστε για να τους το ξαναθυμήσουμε.

Μαριλενα Σουκουλη Βιλιαλη




moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog