Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ανοιχτή συζήτηση για τις φυλακές στη Μεγαλόπολη

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η



Ο Δήμος Μεγαλόπολης προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση - διαβούλευση τη Δευτέρα 1 - Αυγούστου - 2011 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο ΠΟΛΥΒΙΟΣ, στη Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, όλους τους Φορείς, τους Συλλόγους, και τους Πολίτες της πόλης μας με θέμα :

΄΄ Πρόταση για δημιουργία Φυλακών στη Περιοχή μας ΄΄

Η συμμετοχή μας κρίνεται απαραίτητη γι αυτό το τόσο σοβαρό θέμα καθόσον μέσα από το διάλογο και τις προτάσεις θα προκύψει μια απόφαση για το μέλλον μας, αποδεκτή από την Τοπική Κοινωνία.
Ο Δήμος στη συνέχεια θα προβεί στις απαραίτητες εισηγήσεις προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης .

Πληροφορίες: Τάσος Κάβουρας
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

33 σχόλια:

  1. Δε λέω. Άριστα έπραξε ο πρόεδρος κ. Κάβουρας να καλέσει σε ανοιχτή συζήτηση το λαό της Μεγαλόπολης. Ήταν μια πράξη άκρως δημοκρατική, που όμως εμένα δε με πείθει. Δεν με πείθει γιατί υποπτεύομαι πως η πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να αποκτήσει άλλοθι για μια ενέργεια που κάποτε ήταν κάθετα αντίθετη, και τον στόλισε κανονικά όταν την πρότεινε ο προηγούμενος δήμαρχος Σ. Τσιριγώτης. Άλλοθι λοιπόν στην κωλοτούμπα.
    Ας μου επιτρέψουν ακόμα οι ταγοί της τοπικής εξουσίας να μη πείθομαι από τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες και τα δημοκρατικά τους αισθήματα, με την κινηση να καλέσουν σε ανοιχτή συζήτηση το λαό της περιοχής. Το λέω αυτό γιατί σε προηγούμενες περιπτώσεις δεν έπραξαν το ίδιο. Αντίθετα μάλιστα αποφάσιζαν πίσω απο κλειστές πόρτες χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Μιλάμε για την απόφαση να χαρακτηριστεί το λεκανοπέδιο ενεργειακό κέντρο. Για την απόφαση να γίνει η 5η μονάδα με φυσικό αέριο. Για την απόφαση να κατασκευαστεί το ΚΥΤ. Όπως και σε δεκάδες ακόμα περιπτώσεις ακολουθούσαν την τακτική του αποφασίζομεν και διατάσσομεν. Δεν μπορεί λοιπόν τώρα να τους έπιασαν οι δημοκρατικές ευαισθησίες...
    Βέβαια υπάρχουν και οι φίλοι και υποστηριχτές της δημοτικής αρχής και οι στυλοβάτες του δημάρχου, οι Παρεμβατικοί. Ακόμα η σχετική αφίσα είναι κολλημένη στο ιατρείο του Χρήστου που εκφράζει άποψη κατά των φυλακών. Όλοι αυτοί άλλαξαν άποψη; Τώρα κύριοι Χρήστο, Παρασκευά, Θοδωρή και οι υπόλοιποι πέντε έξι που μείνατε να κρατάτε τη σφραγίδα, οι φυλακές είναι καλές και επί Τσιριγώτη ήταν κακές; Τι θα μας πείτε; Έχετε καταλάβει ότι με τη στάση σας θάβετε κυριολεκτικά τον τόπο; Τσίπα δεν υπάρχει σε σας; Μπορεί μέχρι σήμερα να μας κοροϊδεύατε. Τώρα σας πήραμε χαμπάρι όλος ο κόσμος τι κουμάσια είσαστε.
    Όσο για τον ανεκδιήγητο περιστασιακό κ. Πρόεδρο τι να πει κανείς; Ο Λέφας πήρε τους διπλούς ψήφους από αυτόν και είναι εκτός συμβουλίου. Αυτό τα λέει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΣΑΣ.
    Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΕΣ.
    ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε σχολιαστή των 12:38 με την φρασεολογία σου και τους υψηλούς τόνους στο πρόσωπο του προέδρου, αποδυναμώνεις τα επιχειρήματα σου και το δίκιο μιας ολόκληρης πόλης.
    Ο πρόεδρος είναι γνωστός για τις δημοκρατικές του ευαισθησίες καθώς και για την πρόσθεση του να αλλάξει το Δήμο.
    Ενδέχεται η προσωπικότητά του και η οικουμενικότητά του προέδρου να χρησιμοποιούνται ως το άρμα για αλλαγή πολιτικής της Δημοτικής Αρχής, αυτό είναι κακό????..
    Δηλαδή τι θέλεις να παραμένουμε στο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» χωρίς να γίνετε καμία συζήτηση για τίποτα , όπως μέχρι τώρα ???????
    Το σχόλιό σου για το Λέφα παντελώς άστοχο “ ούκ έν τω πωλώ το ευ ” η προσωπικότητα του προέδρου και οι πρωτοβουλίες του προέδρου πρέπει να φυλάσσονται «ως κόρη οφθαλμού».
    Μην ξεχνάς ότι η τεράστια κινητοποίηση του κόσμου της Μεγαλόπολης για το ΧΔΒΑ οφείλεται στην προσωπικότητα του προέδρου (άλλο αν μερικοί πήγαν να την οικειοποιηθούν…………….}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΖΗΤΑ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε.

    Κουμάσια σε τούτο τον τόπο μπορεί κάνεις να πει πολλούς, τις πιο πολλές φορές όταν δεν συμφωνεί μαζί τους , η εύκολη λύση είναι να τους μειώσει , για να δυναμώσει την άποψη του. Όταν βρίζεις και αναφέρεσαι με ονόματα με τέτοιο τρόπο ''κουμάσια'', κατ εμέ χυδαίο, καλό είναι να βάζεις το όνομα σου για να ξέρουμε ποιος είσαι εσύ, ο κριτής που με την ''ιδεολογική καθαρότητα'' που προφανώς σε διακρίνει ανησυχείς για το μέλλον της πόλης και επώνυμα πια να αξιολογηθείς από αυτούς που σε διαβάζουν. Επώνυμα δραστηριόπουνται τόσα χρόνια αυτοί που αναφέρεις, και όχι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία και το μικροαστικό γίγνεσθαι που επιχειρείς να τους προσάψεις. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν και δεν νομίζω να θέλω να αποδείξουν σε εσένα τίποτα, είναι αυτοί, και μιλάνε με το όνομα τους. Χωρίς να βρίζεις μπορείς να τους κρίνεις επώνυμα και φαντάζομαι θα σου απαντήσουν. Αλλά το ‘’κουμάσια’’ προδίδει αγανάκτηση και πάθος, γιατί έτσι ; έχεις άραγε κάτι πιο προσωπικό, η ανήκεις στο κίνημα των πραγματικά αγανακτισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 9:52 ΤΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΔΕΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ» .
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΗΣ (ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ) ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ.
    νΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΕΣ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΔΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ; ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΧΔΒΑ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΙΤΤΑΛΕΙΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ. ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΤΕΩΣ ΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ. "ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ". ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΘΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΤΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΤΩΝ 11:13 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ?

    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΑΚΩΝ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παλιομαλάκες όλοι σας, κάντε το σταυρό σας να έρθουν οι φυλακές εδώ , γιατί όταν μπούμε μέσα νάμαστε κοντά στους δικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε των 12:18 το ερώτημα δεν είναι αν αντέχει η Μεγαλόπολη αλλά πόσο θα αντέξει ακόμη ο Πρόεδρος?
    Για μια ακόμη φορά καλείται με την δημοκρατικότητά του να γεφυρώσει το χάσμα των δογματισμών του παρελθόντος.
    Για να αντέξει όμως πρέπει γύρω του να αναπτυχθεί δημοκρατική ομάδα που θα αποκρούει τα βέλη από όπου αυτά και να προέρχονται.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ
    Η πρότασή μου αφορά τον πρόεδρο ως ΘΕΣΜΟ και ΟΧΙ τον κο Καβουρα ως πολιτικό,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποσο χαζοί ήμαστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    αντι να ασχολούμαστε με το ΧΔΒΑ ασχολούμαστε με τις φυλακες....
    γιατι δεν κανουν καλεσμα και για τα σκουπίδια ;;;;;;
    μηπως ειναι σταχτη στα ματια μας;;;;;;;;
    αχ κακομιρα ανθρωπακια ολα κανονισμενα ειναι...
    θα αφήσουμε τον γαμοδηλαδη να παμε για πουρναρια....
    να παμε 10000 ανθρωποι το απογευμα να δουμε τι θα κανουμε με τα τοξικα που σε λιγα χρονια θα φερνει ο ιδιοτης στην πορτα μας....
    ξυπνατε ρεεεεεεεεε..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή φίλε μου μας λες ότι ο κος Μπόυρας χρησιμοποιεί τις παλιές μεθόδους του Τσιριγώτη κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή φίλε μου μας λες ότι ο κος Μπόυρας χρησιμοποιεί τις παλιές μεθόδους του Τσιριγώτη κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το πιστέψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.... ΠΡΟΤΑΣΑΡΑ...

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ...
    ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και πάλι ο Μεγαλόπολη FM με όλο το δυναμικό του στο πλευρό του κου Κάβουρα.

    Καλώς να ορίσουν λοιπόν οι φυλακές στη Μεγαλόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλε 1.54 μην ανησυχεις. οι φυλακες θα πανε στη τριπολη ή στη καλαματα. κυριολεκτικα σκοτωνονται ποιος θα τις παρει....θα αφησουν τη μικρη μεγαλοπολη να τους χαλασει τα σχεδια. δεν γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΝΑΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΕΙ ΤΟΥΒΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΓΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩς ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑΡΙΟΙ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΎ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΤΟ ΜΑΝΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "Π" ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΊΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΈΛΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΤΕ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΞΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ Κ ΜΠΟΥΡΑ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΤΟΤΕ. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΒΡΕΧΤΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΓΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ .
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καταπληκτική, επιτυχημένη και πάνω απ' όλα πρωτοποριακή η χθεσινή διαβούλευση . Συγχαρητήρια Πρόεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η επιτυχία της διαβούλευσης πέραν από επιτυχημένη και πρωτοποριακή ήταν ένα ηχηρό χαστούκι σε εκείνους που επένδυσαν στην φθορά του Προέδρου.
    Η άμεση και διαπαραταξιακή ανταπόκριση του λαού της Μεγαλόπολης στο κάλεσμά του, επιβάλουν περαιτέρω αξιοποίηση και σε θέματα πέραν των θεσμοθετημένων καθηκόντων του.
    Η πόλη -ας μου επιτραπεί ό όρος-πρέπει να στύψει τις δυνατότητες του προέδρου προκειμένου να ανακτήσουμε τα χαμένα χρόνια του παρελθόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 1:59 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ακουστηκαν ολες οι φωνες. θετικο και δημοκρατικο.

    απειχαν απο τη συζητηση αν και ηταν στην αιθουσα αρκετα ατομα λαλιστατα κατα το παρελθον.

    δεν μπορω να το εξηγησω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
    Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ. ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ , ΑΡΙΣΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ (ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ) , ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ? ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όποιος βρέθηκε στη συνέλευση θα πρέπει να πεί ένα μπράβο στο πρόεδρο διότι του έδωσαν την καυτή πατάτα στο χέρι, καιτα οργάνωσε πολύ καλά. Τι προσέφεραν οι υπόλοιποι σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν. Όσοι συζητήσουν με τον Κάβουρα και γνωρίσουν το τρόπο που λειτουργεί, θα σταματήσουν να τον επικρίνουν. Όποιος είναι απέξω απο τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει. Και πότε πρόλαβε και έχει κλακαδόρους αφού ο άνθρωπος είναι νέος στη πολιτική ? Ας μην αναλωνόμαστε να κοιτάμε πίσω και να λέμε κακίες . Τα οφέλη απο τις φυλακές θα είναι περισσότερα από τα αρνητικά δεδομένα.Δεν βλέπετε οτι η πόλη έχει πάρει την κατηφόρα , οι νέοι μας φεύγουν, και οτι κάτι πρέπει να γίνει? Ποιά είναι η καθαρή πρόταση των αντιπολιτεύσεων ? Η μεταλιγνιτική περίοδος πλησιάζει, οι καιροί είναι δύσκολοι , και κάθε θέση εργασίας στη πόλη δεν πρέπει να χαθεί. Διαφορετικά ας βρούν οι αντίθετοι άλλους εφικτούς τρόπους ανάπτυξης. Οι ιδεολογίες και θεωρίες δυστυχώς στην εποχής μας, έχουν μικρή αξία πιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ 6.00 ΜΜ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΑΙΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΡΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑΙ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ 6:35 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΌ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑΙΙΚΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΡΓΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΑΜΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΑ ΛΙΓΗ ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΧΙΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ.
    ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog