Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Διέκοψε το ΔΣ Τρίπολης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον Αστέρα!

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα στον Αστέρα τρίπολης, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε να διακόψει την συνεδρίασή του.
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 5/9/2011 στις 8.00 το βράδυ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι είπαν:

Τάσος Κακλαμάνος: στην ΠΑΕ εργάζονται 62 άτομα οι οποίοι θα κινδυνέψουν να χάσουν την δουλειά τους, αν υποβιβαστεί ο Αστέρας και κατέθεσε πρόταση για διακοπή της συνεδρίασης σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Ο Αντιδήμαρχος Σάββας Σαββάκης : "Να μπουν μπροστά οι Υπουργοί της Πελοποννήσου να αντιμετωπίσουν το λόμπι της Θεσσαλονίκης"
Ο Κώστας Γεωργακόπουλος : «το πρόβλημα δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό. Είναι και ζήτημα διαφάνειας νομιμότητας και δημοκρατίας. Είναι φανερό ότι όλη η ιστορία έχει πολιτικά ελατήρια. Και το κύριο είναι πως θα πάει η Κυβέρνηση στη ΔΕΘ. Και γι' αυτό θα την πληρώσει ο Αστέρας. Ένα απλό ψήφισμα θα είναι πολύ λίγο. Συνηγορώ με την πρόταση του Κακλαμάνου ότι πρέπει να γίνει κάτι παραπάνω».
Ο Δημήτρης Νικολάου : "δεν θα συμμετέχω σε αυτό το δημαγωγικό πανηγύρι. Διαφωνώ με τη διακοπή. Να μην αντιμετωπιστεί η υπόθεση του υποβιβασμού του Αστέρα με πολιτικά κριτήρια και κίνητρα, να διασφαλιστούν τα δικαιώματα εργαζομένων και ποδοσφαιριστών, μόνη λύση είναι η διάλυση των ΠΑΕ, να πάψει η χρηματοδότηση τους από το Κράτος, να πληρώσουν τα χρέη τους στο Δημόσιο και να σταματήσουν να συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες στο Στοίχημα». Επίσης καυτηρίασε ότι σε πολύ σοβαρά θέματα πχ απλήρωτοι υπάλληλοι, όταν είχε προτείνει αντίστοιχα διακοπή δυνεδριάσεων, δεν υπήρξε αντίστοιχη ευαισθησία.
Ο Βασίλης Γιόκαρης : «αυτό που ζητάμε είναι να δοθεί το συντομότερο λύση εκκαθάρισης στη σήψη του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μακριά από τοπικιστικά, οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Δεν συμφωνούμε με τη διακοπή».
Η διακοπή εγκρίθηκε με αυξημένη πλειοψηφία, με ΟΧΙ από Νικολάου και Γιόκαρη.
Μεσημέρι Τετάρτης 7/9 θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου από Σμυρνιώτη, Παυλή, Δελφάκη και Γεωργακόπουλο.
.


2 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ. ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΩΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ Σ' ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ. ΡΕΤΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΚΑΡΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΗΣ ΜΠΟΡΟΒΟΛΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΣΡΕΡΑΣ είναι ο οίκος ανοχής του αθλητισμού, κατάντησε το πολιτικό σύστημα να στηρίζει κάθε λογής αληταράδες που ξεπλένου μαύρο χρήμα.
    Προτείνω σε τιμητική εκδήλωση να απελευθερώσουμε τους μαύρους παίκτες να πάνε στη χώρα τους και να ανοίξουμε το γήπεδο στους πιτσιρικάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog