Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε μία (1) ένοπλη ληστεία σε βάρος 55χρονης ημεδαπής ιδιοκτήτριας περιπτέρου


Εξιχνιάστηκε ακόμα μία (1) ένοπλη ληστεία, σε συνέχεια του από (4-12-2011 Δελτίου τύπου), που αφορούσε εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ένοπλες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, καθώς και την εξιχνίαση εννέα (9) ένοπλων ληστειών σε περίπτερα, καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων, αλλά και σε βάρος πολιτών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, οι δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 3-12-2011, μαζί με δύο (2) ακόμη ομοεθνείς τους που δεν συνελήφθησαν, είχαν διαπράξει, την (06-11-2011) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, ένοπλη ληστεία σε βάρος 55χρονης ημεδαπής ιδιοκτήτριας περιπτέρου. (Σχετικό το από 6-11-2011 Δελτίο Τύπου).

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου

( Σύλληψη 1 ατόμου) Περί Ναρκωτικών.

Συνελήφθη, τη Παρασκευή (23-12-2011) το απόγευμα, στο Αργολικό Αργολίδας, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./ Α.Δ. Αργολίδας, ένας(1) 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθη να κατέχει, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 2,6 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι.


Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου
( Σύλληψη 1 ατόμου) Περί Ναρκωτικών.

Συνελήφθη, τη Παρασκευή(23-12-2011) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. / Α.Δ. Κορινθίας, ένας (1) 25χρονος ημεδαπός, διότι ευρισκόμενος αρχικά στην νότια εξωτερική περίφραξη του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, έριξε στο εσωτερικό αυτής τρεις (3) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν: α) ποσότητα κάνναβης έντεκα -11- γραμμαρίων περίπου, β) ποσότητα ηρωίνης -9- γραμμαρίων περίπου και γ) ποσότητα κοκαΐνης -5- γραμμαρίων περίπου, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog