Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Αυτοί αποτελούν το συμβούλιο Δημοσίων Έργων Περιφέρεια​ς Πελοποννήσ​ου!


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, το συμβούλιο Δημοσίων Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέχρι την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, απαρτίζεται από τους:

1. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, Πολιτικό Μηχανικό με Β’β, Προϊστάμενο της Δ.Τ.Ε Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως πρόεδρο, με αναπληρωτή τον ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, Πολιτικό Μηχανικό με Β’ β., Προϊστάμενο στα Τμήματα συγκοινωνιακών Έργων και Δομών Περιβάλλοντος της Δ.Τ.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου

2. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, Πολιτικό Μηχανικό με Β’ β., Προϊστάμενο στα Τμήματα συγκοινωνιακών Έργων και Δομών Περιβάλλοντος, με αναπληρωτή τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥΝΤΌΠΟΥΛΟ Πολιτικό Μηχανικό με Β’β, στη Δ.Τ.Ε Περιφέρειας Πελοποννήσου

3. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ, Πολιτικό Μηχανικό με Β’ β., στο Τμήμα συγκοινωνιακών Έργων της Δ.Τ.Ε Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αναπληρώτρια την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΖΩΜΕΝΟΥ, Αρχιτέκτονα Μηχανικό με Β’ β., στο Τμήμα συγκοινωνιακών Έργων της Δ.Τ.Ε Περιφέρειας Πελοποννήσου.

4. Τον Προϊστάμενο του Δικαστικού Γραφείου Τρίπολης, με τον νόμιμο αναπληρωτή του.

5. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΡΓΙΩΛΑ-ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, Αρχιτέκτονα Μηχανικό ως εκπρόσωπο του ΤΕΕ Πελοποννήσου, με αναπληρώτρια την ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΗΤΣΙΟΥ Πολιτικό Μηχανικό.

6. Τον Προϊστάμενο της Αρμόδιας Διεύθυνσης, για το θέμα που συζητείται κάθε φορά, ως εισηγητή του θέματος, με αναπληρωτή του τον Προϊστάμενο του Τμήματος στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το συζητούμενο κατά περίπτωση θέμα.

7. ΙΩΑΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ, Δήμαρχο ΤΡΙΠΟΛΗΣ ως εκπρόσωπο της Κ.Ε.Δ.Ε, με αναπληρωτή τον ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Δήμαρχο ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.

8. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΩΛΗ, Πολιτικό Μηχανικό ως εκπρόσωπο Πανελλήνιου συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών με αναπληρωτή τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΟΥΤΣΩΚΟ Τοπογράφο Μηχανικό Σ.Ε. ως εκπρόσωπο ΠΕΔΜΕΔΕ

9. Τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Χωρικού σχεδιασμού Πελοποννήσου, με τον νόμιμο αναπληρωτή του, για τις περιπτώσεις που συζητούνται θέματα Μελετών.
Σα θέματα παράτασης προθεσμιών εισηγείται στο συμβούλιο ο Προϊστάμενος της Αρμόδιας Διεύθυνσης.

Ως Γραμματέα της επιτροπής ορίζουμε την ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ Διοικητικών – Γραμματέων στη Δ.Σ.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αναπληρώτρια την ΑΙΚΑΣΕΡΙΝΗ ΠΑΓΩΝΗ Διοικητικών – Γραμματέων στη Δ.Σ.Ε Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος του άρθρου 186 παρ.VIIa του Ν. 3852/2010 θα συγκροτηθεί νέο Συμβούλιο Δημοσίων Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog