Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πρόσληψη 29 συνολικώς ανέργων στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας

Η ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι, μετά από σχετικές οδηγίες του ΑΣΕΠ  και της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού, επαναπροκηρύσσει στο ορθόν τις ανακοινώσεις για την πρόσληψη 29 συνολικώς ανέργων στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας. Η νέα προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 30 Ιαν. 2013  (κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο) ως την Παρασκευή 8 Φεβρ. και ώρες 15,00 ως 19,00.

Η διαφορά με την ανακληθείσα ανακοίνωση αφορά ΜΟΝΟ στους ημερήσιους φύλακες για τους οποίους στο προσοντολόγιο προστίθεται και η «Μέτρια γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας». Δεν αφορά άλλες ειδικότητες.

Όσες αιτήσεις έχουν ήδη σταλεί ταχυδρομικώς γίνονται αποδεκτές, μετά και από σχετική διαβεβαίωση  του ΑΣΕΠ. Οι ωφελούμενοι που ενδιαφέρονται για την ειδικότητα των ημερήσιων φυλάκων και  έχουν ήδη αποστείλει ταχυδρομικώς τις αιτήσεις τους, εφόσον διαθέτουν το παραπάνω προσόν, πρέπει να αποστείλουν και το σχετικό πιστοποιητικό.
Για περισσότερες πληροφορίες www.epekorinthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog