Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά στο Πορτοχέλι Αργολίδας

   Συνελήφθησαν, χθες (3-4-2013) το βράδυ, στο Πορτοχέλι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, ένας (1) 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας (1) 27χρονος ημεδαπός, γιατί συνολικά κατείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους -6,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή   

Συνελήφθη, χθες (3-4-2013) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία (1) 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί όπως προέκυψε, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μπήκε σε κατάστημα-παντοπωλείο, κατά το χρόνο λειτουργίας αυτού και αφαίρεσε χρήματα. Μέρος των χρημάτων βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράνομη κατοχή όπλου
   

Συνελήφθη, χθες (3-4-2013) το βράδυ, στα Αθίκια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ένα αεροβόλο όπλο και -121- μεταλλικές βολίδες, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή   

Συνελήφθη, χθες (3-4-2013) το μεσημέρι, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος  Ρουμανίας, γιατί  αφαίρεσε από κατάστημα-υπεραγορά τροφίμων μία φιάλη ποτού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του καταστήματος. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο ανωτέρω, νωρίτερα το πρωί της ιδίας μέρα και από το ίδιο κατάστημα, αφαίρεσε άλλες πέντε φιάλες ποτών.

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για πλαστογραφία και γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα
 
  Συνελήφθη, χθες (3-4-2013) το βράδυ, στον Άγιο Ιωάννη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη, ένας (1) 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος  Πακιστάν, γιατί  σε έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς έγγραφο (Δελτίο αίτησης ασύλου) το οποίο ήταν πλαστό. Επιπλέον όπως προέκυψε, διέμενε παράνομα στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog