Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έκρηξη σε οικία στην Τρίπολη



Χθες (9.12.2013) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, προκλήθηκε έκρηξη, σε οικία-διαμέρισμα πολυκατοικίας, από φιάλη υγραερίου, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο διαμέρισμα, καθώς και σε δύο (2) σταθμευμένα οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή οχήματος

Συνελήφθη, χθες (9.12.2013) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω χθες  το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, αρχικά εισήλθε σε οικία ημεδαπού, όπου αφαίρεσε υποδήματα, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Στην κατοχή του 23χρονου, βρέθηκαν τα ανωτέρω υποδήματα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, η νομιμότητα κατοχής του οποίου ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό

Χθες (9.12.2013) το μεσημέρι, στο Νύμφι Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, Δ.Χ. λεωφορείο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (9.12.2013) το απόγευμα, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Αθηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 30χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους -14,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog