Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Κλείνει η πυροσβεστική στη Μεγαλόπολη. Διάψευση Γιαννακούρα!!!!!!


Μεταφέρεται στη Βελιγοστή, η οποία είναι έξω από την περιοχή της Μεγαλόπολης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου η τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αρκαδίας, με στόχο τον απολογισμό του χειμώνα και την προετοιμασία για το καλοκαίρι.

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Ε. Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας Ευάγγελος  όπου και προήδρευε της συνεδρίασης, έθεσε επί τάπητος και το μείζον ζήτημα της μεταστέγασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης στην περιοχή Βελιγοστή.

Το εν λόγω ζήτημα έχει επανειλημμένα τεθεί και στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Μεγαλόπολης, καθώς έχει απασχολήσει πολύ όχι μόνο τους εκεί εργαζομένους αλλά και τους πολίτες.

Πρωτεργάτης της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεγαλόπολης, και ενασχολούμενος στην Πολιτική προστασία του Δήμου δήλωσε σήμερα στη συνεδρίαση, ότι νιώθει προσβεβλημένος και απογοητευμένος, καθώς θεωρεί αδιανόητο να μεταστεγαστεί η εν λόγω υπηρεσία στη Βελιγοστή. Πρέπει τόνισε οπωσδήποτε να ληφθούν μέτρα άμεσα και να γίνουν συζητήσεις, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις να μην αλλάξει τοποθεσία η Πυροσβεστική και να παραμείνει στην πόλη.

Οι λόγοι για τους οποίους οι εργαζόμενοι και οι «παλαίμαχοι» και οι νυν δεν επιθυμούν να «φύγει» η Πυροσβεστική απ’ την παρούσα τοποθεσία της, έγκεινται κυρίως στην απόσταση από την πόλη της Μεγαλόπολης. Συγκεκριμένα, η Βελιγοστή βρίσκεται 10 χλμ., έξω από την πόλη, ως εκ τούτου σε μια άμεση παρέμβαση πυροσβεστικού οχήματος , σε έναν κίνδυνο, δε θα μπορέσει να επέμβει έγκαιρα, με αποτέλεσμα ίσως και οδυνηρό για τους ανθρώπους που θα χρειάζονται τη βοήθεια της υπηρεσίας, όπου προφανώς και κρίνεται επιτακτική η παρουσία της σε ανάλογα περιστατικά.

http://www.arcadiaportal.gr

-----------------------------------------
Νεώτερη  ενημέρωση: ( 09.30 μμ)

ΔΙΑΨΕΥΣΗ  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ!!!!!!



Ο  αντιπεριφερειάρχης  Αρκαδίας  Βαγγέλης  Γιαννακούρας
επικοινώνησε  πριν  από  λίγο  με  τον  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ  FM  103,1
και  διέψευσε  ΑΠΟΛΥΤΩΣ  τα  όσα  αναφέρονται  στο  άρθρο!!!!

Αύριο  Πέμπτη  3  Απριλίου  μιλά  ζωντανά  για  το  θέμα
στην  "Εκπομπή"  με  την  Γεωργία  Δημητρακοπούλου
προς  "αποκατάσταση  της  αλήθειας"







18 σχόλια:

  1. ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΠΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ .ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ .ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε σούργελο που θες να προπαγανδίσεις ακόμα και με αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν φταιει ο δημαρχος για τα χαλια αυτα ποιος φταίει το σχόλιο του φιλου σε ενόχλησε?
      κομματόσκυλο ρημάξατε την μεγαλοπολη

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΡΥΦΉ ΤΟΥ ΤΑΙΓΕΤΟΥ ΚΑΛΎΤΕΡΑ.
      ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ.
      ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
      ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ...

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
      ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ?
      Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΕΥΓΕΙ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ???,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΆΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΆ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ?

      Διαγραφή
    4. Po re paidia h idia karamela sinexia,oi efories pantou eklisan den egine mono edo afto,pisteuete oti enas dimarxos mia mikris polis mporei na ta valei me to kratos???o ote efige giati einai idiotis pali den mporouse na kanei kati o dimos....eleos opiosdipote na itan dimarxos etsi tha itan ta pragmata apla o mpouras etixe na einai tin xeiroteri epoxi tis elladas dimarxos.

      Διαγραφή
    5. ακου ΑΣΧΕΤΕ ''πληρωμενε δολοφονε'' αλλοι δημαρχοι αλλου αντέδρασαν αφου ξεσήκωσαν τον κόσμο και η εφορεία δεν πηγε πουθενά ...
      αν δεν διεκδικήσεις έναντι του κράτους δεν παίρνεις τίποτα.
      και φυσικα αφου παραδεχτηκες οτι ειναι πολύ μικρος και λιγος για να διεκδικήσει απο το κρατος [αρα μας ειναι άχρηστος ]καλό ειναι να ξεκουμπιστητε απο αυτην την πολη .,αρκετα φαγατε να πατε στα εξοχικά σας καΙ να σας κατσουν στον λαιμό ..
      ΟΥΣΤΤΤ....

      Διαγραφή
    6. Akouo paradeigmata eugenike megalopoliti,se pia poli itan na figei kai emeine h eforia???otan eipa oti o dimarxos einai mikros den eipa o panagiotis mpouras eipa genika o opiosdipote dimarxos mias mikris polis den mporei na antistathei sto kratos kai tis entoles tis troikas.

      Διαγραφή
    7. http://astrosnews.gr/?p=55028
      ΠΑΡΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ
      τρεχα στην τριπολη εσυ ,αλλα σου πληρωνει ο μπουρας την βενζινη μαλλον εσενα.
      ας αντιδρουσε καποιος που εφυγε η εφορια κι ας μην καταφερναμε να την κρατησουμε,αλλα που χρονος γιαυτα,χτιζουνε μαντρες και μαντρουλες με το λιγνιτοσημο.
      με τα σκουπιδια θα αχολουμαστε τωρα?

      Διαγραφή
    8. Η παραπάνω ανάρτηση για την παραμονή της ΔΟΥ στο Άστρος είναι από τον Ιανουάριο του 2013 όπου πήρε μια "παράταση" το κλείσιμο.

      Με ανάρτηση του Φεβρουαρίου 2014 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ
      http://astrosparalio.gr/?p=singlearticle&id=17523
      Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 η «ταφόπλακα» στη ΔΟΥ Παραλίου Άστρους
      Κλείνει, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, τυπικά και ουσιαστικά η ΔΟΥ Παραλίου Άστρους και μεταφέρεται οριστικά στην Τρίπολη. Προς δόξαν!! των τοπικών ταγών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

      Ο φίλος μας κάνει επιλεκτική δημοσίευση.

      Διαγραφή
    9. Μπορει να εφυγε τελικα αλλα εκει ο δημαρχος κι ο κοσμος αντεδρασε οπως κι ο κοσμος ,οπως και στο λεωνιδιο εγινε ο χαμος.ενω στην μεγαλοπολη ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ???[οπως και με την πυροσβεστικη ] είχαμε εγκαίνια μαντρουλες-μιζουλες σκουπιδια και απευθειας αναθεσεις στα δικα μας παιδια[αυτα βλεπω δεν σε απασχολουν καθολου γιατι?]...
      οκ φταίει η τροικα αλλα εδω εχουμε τους γνησιους απεσταλμενους της ΤΑ ΤΡΟιΚΑΝΙΑ

      Διαγραφή
    10. Το αποτέλεσμα μετράει. Ότι είναι αποφασισμένο από αλλού να γίνει δεν το αναιρούν οι αντιδράσεις. Αυτοί που αποφασίζουν για όλα (και αυτοί δεν είναι οι δήμαρχοι ή οι τοπικές αρχές) δεν μας υπολογίζουν.

      Διαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΤΟΥ 5,15 ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΧ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΒΛΑΛΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΕΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μην τρελαθούμε εντελώς, τι ακριβώς διέψευσε ο Γιαννακούρας?
    Ότι όντως η Πυροσβεστική πάει στην Βελιγοστή?
    ότι η δημοτική αρχή της μεγαλόπολης δια του κ. μαρκολέφα νιώθει προσβλεβημένη που μέσα από τα χέρια της φεύγει ακόμα μια υπηρεσία?
    η μήπως ο κ. γιαννακούρας θα βγει να μας πει οτι ολα οσα γραφονται ειναι αναληθη?
    Κύριε Γιαννακούρα υπάρχουν πολλοί που ήταν παρόντες, προσέξτε τι θα πείτε...γιατί πολλά παιχνίδια παίζονται με κάποιους που θέλουν να κάνουν δώρο την πυροσβεστική στοΝ ΜΟΡΕΑ.......
    π@ρ@μεγαλοπολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΣΤΡΕΣ. ΠΑΛΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ... Ο ΜΟΡΕΑΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΘΜΟ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΑΠΑΡΑΜΕΓΑΛΙΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΞΕΡΩ. Ο ΜΟΡΕΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όσα θα σας αναφέρω είναι τσεκαρισμένα πολύ καλά. το ρεπορτάζ του arcadiaportal είναι απόλυτα σωστό αλλά δε περιέχει μέσα το εξής;
    ο κ. γιανακούρας μόλις άκουσε τον μαρκολέφα να λέει οτι υπάρχει κίνδυνος να φύγει η πυροσβεστική , δήλωσε άγνοια κα έκπληξη, ότι δεν δεν γνωρίζει τίποτα!!
    Αυτό βεβαια είναι μια περίεργη στάση από μεριάς του αφού έχει βουήξει ό τόπος 3 μήνες τώρα για το θέμα!!
    Απορώ με τι πράγμα διαφωνεί από όσα γράφονται παραπάνω ο κ. γιαννακούρας αφού και λίγα γράφονται !!
    επίσης θέλω να δω αν τελικά θα βρεθεί καποιος να κρατήσει την πυροσβεστική στην μεγαλόπολη.
    π@ρ@μεγαλοπολίτης
    \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Κ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ? ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ .
    ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog