Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Τους έκαναν «πλάτες» οι αστυνομικοί; – Καταγγελία Κούγια για το φονικό στην Καρδαμύλη


Για πιθανές «πλάτες» των αστυνομικών υπέρ των δυο θυμάτων τους διπλού φονικού στην Καρδαμύλη έκανε λόγο ο συνήγορος του ενός από τους δύο 19χρονους δράστες. Ο κ. Κούγιας μίλησε για παράνομες πράξεις των δύο θυμάτων τις οποίες ωστόσο ενώ γνώριζα, όπως είπε οι αστυνομικοί, άφηναν χωρίς να κάνουν επέμβαση καθώς τα θύματα ανήκαν σε συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο.

Το θέμα των αναβολικών ουσιών που από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι στάθηκε η αιτία είναι μια από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι δύο δράστες.

Ωστόσο ο συνήγορος του ενός Α. Κούγιας μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε μια άλλη διάσταση.
Κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών, αλλά και της δράσης των δύο τραγικών θυμάτων. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο πελάτης του ήταν ουσιαστικά εξαρτημένος από τις ουσίες αυτές των αναβολικών.

Ουσίες οι οποίες είναι παράνομες. Όλοι γνώριζαν, είπε ο κ. Κούγιας, αλλά κανείς δεν μιλούσε. Όσοι έπρεπε να γνωρίζουν το γνώριζαν, είπε ο κ. Κούγιας λέγοντας επί της ουσίας ότι γνώριζαν και ποιοι διακινούσαν τις ουσίες αυτές.

Γνώριζαν δηλαδή, όπως είπε, ότι το ένα από τα δύο θύματα πωλούσε τις συγκεκριμένες ουσίες. Ωστόσο λόγω του ότι είχε σχέσεις με συγκεκριμένο χώρο όπως είπε κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια.

Μίλησε για υποκρισία των αστυνομικών αρχών.
ΠΗΓΗ: moriasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog