Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΟΒΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ



Δημητσάνα, 24 Αυγούστου 2014
Κατά τη χθεσινή ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρόεδρος της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» Ανδρέας Κολοβός απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό:
«Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στο Δήμαρχο.
Εμείς, ως «Γορτυνιακή Συμπαράταξη», θα στηρίξουμε όποια πρωτοβουλία και όποια απόφαση κρίνουμε ότι θα είναι προς όφελος των δημοτών και της Γορτυνίας μας.
Σε μια περίοδο που οι μνημονιακές πολιτικές ισοπεδώνουν τη καθημερινότητα του πολίτη και συνθλίβουν τα όνειρα και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων, συνολικά ως  δημοτική αρχή, έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα τους και να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια.
Ως μείζονα αντιπολίτευση και στο μέτρο που μας αναλογεί, θα συμβάλλουμε ώστε να μη μείνει για άλλη μία φορά ανεκπλήρωτη η προσδοκία και η ελπίδα όλων των Γορτυνίων για μια καλύτερη πατρίδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog