Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή ποδηλάτου στην Τρίπολη - Συλλήψεις και στην Κορινθία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) υπόθεσης κλοπής ποδηλάτου
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) υπόθεση κλοπής ποδηλάτου ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 27.9.2014, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε βάρος ενός (1) 32χρονου ημεδαπού, για κλοπή.




ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, σήμερα (1.10.2014) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας (1) 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (30.9.2014) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 28χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούν, μία (1) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, μία (1) απόφαση του Τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών, μία (1) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νεμέας και μία (1) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή, ανυποταξία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog