Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Δημάρχου Μεγαλόπολης για το θέμα μετεγκατάστασης Π.Υ.


  Συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, είχε στο Αρχηγείο Π.Υ. στην Αθήνα ο Δήμαρχος κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.



  Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε στον Αρχηγό την αμετακίνητη βούληση της τοπικής κοινωνίας για παραμονή της υπηρεσίας στην πόλη μας και πρότεινε συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις.

  Συμφωνήθηκε, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με επικεφαλής τον Υπαρχηγό του Σώματος να επισκεφθεί το Δημαρχείο, όπου θα συνεχισθούν οι επαφές. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στον προτεινόμενο από τη Δημοτική Αρχή χώρο πιθανής μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εκ του Δήμου Μεγαλόπολης

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λόγο αποτελούν δελτίο τύπου οι συζητήσεις και συναντήσεις ενός δημάρχου που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα; Από τη στιγμή που αναλαμβάνει κάποιος τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να μοχθεί καθημερινά με μοναδικό σκοπό να υλοποιήσει το συμφέρον της πόλης κι όχι να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Με τέτοια δελτίου τύπου θα το αποδείξει αυτό; Ως πολίτης του τόπου οφείλει ο καθένας να γνωρίζει τι γίνεται κι όχι τι ΘΑ γίνει. Ποιος έχει ανάγκη πια τη μασημένη τροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και στον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.Το θέμα μόλις δρομολογήθηκε και τέθηκε τέλος στην αγωνία των κατοίκων και των εργαζομένων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.Η Υπηρεσία θα μείνει στην πόλη.Οι υπάλληλοι θα εργάζονται κάτω από πολύ καλύτερες συνθήκες και οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να κάνουν άλλο ένα ταξίδι για να εξυπηρετηθούν από μία δημόσια υπηρεσία.Ο χρόνος έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα.Τελικά βούληση χρειαζόταν και δεν κρυβόντουσαν ο Μπόμπολας και ο Μωρέας από πίσω.Πάντα επιτυχίες.Πάμε τώρα για Αρχαίο Θέατρο και συνδετήρια να πάει η πόλη μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog