Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

24χρονος νεκρός από σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ΙΧ στην Άργους-Ναυπλίου


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό
Χθες (18.11.2014) το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Άργους-Ναυπλίου, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 34χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 24χρονου. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες (18.11.2014) το απόγευμα, στα Ίσθμια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, έξι (6) ημεδαποί ΡΟΜΑ, πέντε γυναίκες και ένας άνδρας, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα είδη διατροφής, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα απάτης
Συνελήφθησαν, χθες (18.11.2014) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαπές ηλικίας 55 και 48 ετών αντίστοιχα, οι οποίες κατηγορούνται ότι λίγο νωρίτερα, προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό ιατρό, με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog