Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Οι 3τεκνοι Μεγαλόπολης συναντήθηκαν με τον Δ/ντή ΛΚΜεγαλόπολης

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο χώρο της διεύθυνσης Λ.Κ.Μ. μεταξύ του προέδρου Αποστολόπουλου Νικόλαου,  του ταμία Μπάζιου Δημήτριου  του συλλόγου τριτέκνων ο ΑΡΚΑΣ και του διευθυντή του Λ.Κ.Μ. κύριο Γίδη Κωνσταντίνο .                        
Στην συνάντηση κατέθεσε ο πρόεδρος του συλλόγου τα προβλήματα που δημιουργούνται στο περιβάλλον κυρίως από τα αιωρούμενα σωματίδια από τον χώρο αποθέσεων των αδρανών υλικών.


                                                                          
Συζητήθηκε  ο τρόπος αποφυγής  της μη μετακύλησης  των εργασιακών προβλημάτων στην οικογένεια και ειδικότερα στα παιδιά.  
Ζητήσαμε την συνεργασία της διεύθυνσης για την δημιουργία ημερίδας για την προβολή της οικογενειακής οικονομικής ανάπτυξης  και επαγγελματικής δημιουργίας από το λιγνίτη και γύρω από αυτον .
Συζητήσαμε ιδιαίτερα τα προβλήματα των επαγγελματιών μελών μας της Μεγαλόπολης και απαιτήσαμε οι προμήθειες να γίνονται από την πόλη μας .                              
Ο διευθυντής κύριος Γίδης Κωνσταντίνος μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και μας είπε ότι είναι και προσωπικό δικό του στοίχημα η καλή λειτουργία  και συνεργασία μεταξύ της διεύθυνσης των κοινωνικών ομάδων και του δήμου Μεγαλόπολης.                    
Ένα παράδειγμα είναι ότι στα δίμηνα θα προσληφτούν κατά 90% από Μεγαλόπολη και Αρκαδία.

 Ο σύλλογος δίνοντας μάχη για την καθημερινότητα βρίσκεται μπροστά από τα γεγονότα και φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα για τα μέλη του. ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

4 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να μάθω το περιεχόμενο του Καταστατικού του Συλλόγου των τριών τέκνων...Και ειδικότερα, εάν προβλέπεται στους σκοπούς του ότι μπορεί να ασχολείται "με πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν"... Έκαναν ένα σύλλογο, έβγαλαν έναν καραγκιόζη για πρόεδρο (κα Γεωργία μην το διαγράψετε αυτό, γιατί ο καραγκιόζης είναι δημόσιο πρόσωπο) και λειτουργεί ώς οιωνεί δημαρχεύων... Επιτέλους, ας τον μαζέψει κάποιος και να του πεί να περιορισθεί στα καθήκοντα που του ορίζει το καταστατικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλεπω το προβλημα ενας ανθρωπος να τρεχει για διαφορα προβληματα του τοπου του ακομα και εαν ειναι "εκτος των αρμοδιοτητων του"...

      Διαγραφή
  2. εντος των ημερων επίκειται συναντηση με τον δεσποτη και μετα με σεφερλη απρεπεια νατον συγρινεισ με τον καραγκιοζη που είναι λαικοσ ηρωας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΘΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ... ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ... ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ... ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΦΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog