Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πολιτικό τσίρκο: Παραστάσεις από ΑΝ.ΕΛ., Τζάκρη και Πάγκαλο. Εισιτήρια πωλούνται στην Κουμουνδούρου

Κάπου εκεί στα μονοπάτια μεταξύ κρίσης και πολιτικής απαξίωσης εμφανίζονται εκείνες οι γιγάντιες πολιτικές οντότητες όπως της Τζάκρη (πολλά ναι στο μνημόνιο) και του Πάγκαλου (του κυρίου με τα Ίμια και τον Οτσαλάν) που θυμίζουν την τεράστια προσφορά τους στην Ελλάδα.

Τα μνημειώδη έργα τους αποθηκεύονται στις βιβλιοθήκες της Αλεξάνδρειας για να τα βρουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.



Αυτές οι προσωπικότητες που κυβέρνησαν την Ελλάδα με μεγάλο μερίδιο ευθύνης, σήμερα στο πολιτικό τσίρκο έχουν το πρώτο νούμερο στις κυβιστήσεις, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η μεν Θεοδώρα γιατί βλέπει το επαναστατικό της προφίλ (εκείνο με τα Dior) να εκφράζεται μόνο μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ, ο δε Θεόδωρος γιατί ως γραφικός... επιθυμεί να παραμείνει γραφικός και κατά τη διάρκεια της πολιτικής του συνταξιοδότησης ..και να είναι ρυθμιστής των εξελίξεων του ΠΑΣΟΚ με τις βαθυστόχαστες δηλώσεις τους.

Στο νούμερο μπαίνουν εντυπωσιακά και οι ΑΝ.ΕΛ που δεν κατέφυγαν στον εισαγγελέα για να καταγγείλουν το θέμα με τη δωροδοκία των βουλευτών για την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά, τρέχουν στα κανάλια. Και αυτό επιχειρείται, αφού είχε γίνει η σχετική εισαγγελική έρευνα μετά τις λάσπες του ΣΥΡΙΖΑ και της πληροφορίες της «έγκυρης» KontraNews.

Όλοι αυτοί, εργάζονται, ή νομίζουν ότι το κάνουν, ο καθένας με τον τρόπο του, υπεργολαβικά για το ΣΥΡΙΖΑ. Υποτιμούν όμως τη νοημοσύνη του κόσμου που βλέπει το κόμμα των συνιστωσών του Κολωνακίου να συναντά, να γευματίζει και να «επικοινωνεί» με το εγχώριο και διεθνές οικονομικό λόμπυ στις πλάτες του Ελληνικού λαού, τη στιγμή που πουλά το κουρέλιασμα του μνημονίου.

Εισιτήρια για τις παραστάσεις του πολιτικού θιάσου στην Κουμουνδούρου.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog